Pop-up openen

Als u in stad Antwerpen een tijdelijke winkel of horecazaak wil openen, dan moet u voldoen aan alle wettelijke voorwaarden. 

Om een pop-upzaak op te starten, moet u aan dezelfde startersvoorwaarden voldoen als voor het opstarten van een gewone zaak. U moet dus de wetgeving inzake handels- en marktpraktijken naleven. Hou daarbij rekening met de wettelijke termijnen en dien de benodigde vergunningsaanvraag tijdig in.

Op zoek naar een geschikte locatie? Met deze praktische tips en een overzicht van interessante databanken helpen we u op weg

Op zoek naar startersadvies toegespitst op uw plannen? Maak dan een afspraak voor een gratis startersgesprek waarin we uw vragen bespreken zodat u goed geïnformeerd aan de slag kan.

Interesse om zelf uw eigen zaak tijdelijk en voordelig uit te testen?

Dit najaar landt het tijdelijke shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ opnieuw ergens in de Antwerpse binnenstad. Van zaterdag 2 september 2017 tot en met woensdag 31 januari 2018 krijgen ondernemers die in Antwerpen een zaak willen opstarten, de kans hun winkelconcept of producten uit te testen.

Meer info over de Nieuwe Natie

 

 

Contactgegevens

Loket: Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen
Postadres: Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 66 88

Elke werkdag open van 9 tot 12 uur (loket + telefoon)

Op vrijdag 21 juli is het Bedrijvenloket gesloten.

Delen

Thema's