Bedrijvencentra en co-working spaces

Zoekt u een tijdelijke kantoor-, opslag- of productieruimte in een bedrijvencentrum? Deze business centers verhuren bedrijfsruimte in stad Antwerpen.
Of  werkt U meestal thuis, maar zoekt een plaats waar u af en toe uw laptop kan inpluggen om een paar uur te werken of waar u kan vergaderen met klanten? Dan is een co-working ruimte een goede oplossing. In stad Antwerpen hebt u tal van flexibele werkplekken.

Acospace

Acospace staat voor Antwerp Coworking & Office SharingSpace.
Acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken, de andere dag liever wat meer privacy, binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor? Alles is mogelijk.

Antwerp Business House

Antwerp Business House is een vijfsterrenhotel voor bedrijven. Onze kantoren bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”, in het oude stadscentrum van Antwerpen.Heeft U geen behoefte aan een permanent kantoor, dan kunnen wij U een adres en dienstverlening bieden voor uw Antwerpse vestiging. Desgewenst begeleiden wij U bij de oprichting, met juridische, sociale wetgeving en fiscaliteit, alsmede personeelsadministratie.

Antwerp Business Suites

Antwerp Business Suites (ABS) biedt de mogelijkheid een werkplek te huren voltijds, halftijds of via een flex kantoor (drop-in). De kantoren met een oppervlakte van 700m² werden recent volledig herbouwd en omgevormd tot moderne, up-to date bedrijfsruimten.

Antwerp South Business Center

Het Huis van Parein ligt aan het Antwerpse Zuid, in het hart van de meeste trendy buurt van Vlaanderen, met z’n overvloed aan leuke restaurants en hippe brasseries. Vandaag herbergt het pand exclusieve kantoorfuncties, salons en vergaderruimtes. Het voldoet aan alle eisen die aan een modern en hedendaags business center worden gesteld.

Bar d’office Antwerpen

Bar d’office is een netwerk van co-working spaces in 9 Vlaamse steden. In Antwerpen vindt u de werkplek in Designcenter De Winkelhaak, op wandelafstand van het Centraal Station.

Benelux Businesscenter

Benelux Businesscenter biedt co-workingspaces aan in de rand van de stad

BNO The Factory

"The Factory" is een Businesscenter welke, met een knipoog naar Andy Warhol, is gebouwd in een oude drukkerij.
U kan in "The Factory"  in alle openheid en transparantie een kantoor huren en behalve dat u een huurovereenkomst op uw maat gemaakt heeft, kan u tevens genieten van 24/7 toegang tot een commercieel rijke omgeving, met oa. een Lounge een Koffiecorner en een rokersruimte.

Buro53

Buro53 biedt co-workingplekken aan vlakbij het Centraal Station.
Buro53 - De Natuurvrienden

Burooz

In Antwerpen-Noord, vlakbij Park Spoor Noord, biedt Burooz naast 300 vierkante meter bureaus ook 2 vergaderzalen aan.

Coworking StartBloc

Bij Coworking StartBloc kunnen starters terecht om te werken, onderling te connecteren en gasten te ontvangen. Naast een open ruimte met werkplekken en een zithoek, vind je er ook een trendy vergaderfaciliteit. Er zijn gratis koffie en thee voorzieningen. Corworking StartBloc voorziet alle technische voorzieningen die het hedendaagse werken met zich meebrengen - van snelle wifi tot printen.

Designcenter De Winkelhaak

Een incubator voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast ateliers, vergaderzaal en diensten voor architecten en freelance ontwerpers is er ook een eigenwijze designshop, tentoonstellingsruimte, evenementenzaal en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

De IJsfabriek

Uw medewerkers bijscholen, onderhandelen met uw zakenpartners, of klinken op jullie samenwerking?
Bij De IJsfabriek boekt u de geknipte ruimte voor elke vergadering, opleiding, receptie of meeting.

De Wolkammerij

Co-workingplekken en de mogelijkheid tot flex-werken in Hoboken. Gespecialiseerd in ateliers, opslagruimtes en individuele kantoren.

DOTS Coworking

DOTS is een workspace in Antwerpen waar freelancers en starters in multimedia en marketing terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten  te ontvangen en events te organiseren.

Havn

Havn biedt co-workingspaces aan op het Eilandje.

House of Ape

House of Ape is een ontmoetingsplek in hartje Zurenborg. Bedrijven zijn er verbonden door waarden in plaats van sector. House of Ape is dus meer dan een coworking. Het is een community.

Fosbury & Sons

Een werkplek waar zaken, cultuur en ontspanning elkaar ontmoeten.

Indian Caps

Indian Caps biedt de mogelijkheid aan professionals te groeien als deel van een nieuw co-working initiatief op een unieke locatie in hartje Antwerpen met 9 flexibele werkplekken.

K85

K85 is een klein co-working kantoor met 7 werkplekken voor zelfstandigen, freelancers of laptopondernemers in het noorden van Antwerpen.

Kopland

KOP vzw (Kunstenaars Ondersteunend Platform) lanceerde een nieuwe coworking-space. Jonge creatievelingen kunnen deze ruimte tegen een lage prijs gebruiken en KOP vzw zet er ook zelf een sociaal-cultureel aanbod op.

Kube8

Kube8 biedt naast kantoor-en vergaderruimtes ook co-working spaces.

Level 9

Co-working binnen de IT sector in hartje Antwerpen.

Multiburo / Le Spot

Een vastgoedaanbod met volledig ingerichte kantoren met een hoogwaardige afwerking en zicht over Antwerpen en de Zoo van Antwerpen.

Plastron

Plastron biedt flexibele kantoor-, vergader- en eventruimte in haar coworking space op het Eilandje. Voor ondernemers en door een (startend) ondernemer. Hier wordt je niet beschouwd als klant maar als collega.

Re:flex Business Hub

RE:flex verenigt perfect alle kwaliteiten van een flexibele werkplek, in een vernieuwende werkomgeving met een moderne, inspirerende en professionele infrastructuur. Flexwerkers kunnen aanschuiven aan verschillende hippe werkplekken opgesteld in loungestijl. RE:flex Berchem is dé plaats bij uitstek om uw bijeenkomsten te organiseren. Weg van alle drukte krijgt u een ruime keuze uit 13 professioneel ingerichte vergaderruimtes, gaande van 2 tot 20 personen. Dankzij een uitgebreide dienstverlening hoeft u zich uitsluitend op uw werk te concentreren. De ontvangst van uw relaties nemen wij voor onze rekening.

Regus Antwerp Berchem Station

Het dagkantoor in station Berchem in Antwerpen ligt in een modern groen glazen en granieten kantoorgebouw aan de rand van het centrum van de stad. Het dagkantoor ligt op de derde verdieping van een kantoorgebouw van vier verdiepingen, op slechts vijf minuten van het TGV-station Berchem. Het gebouw is goed gelegen ten opzichte van de ringweg van Antwerpen die rond de stad loopt en aansluitingen biedt met Brussel, Nederland en Duitsland. De luchthaven en de haven liggen in de buurt.

Regus Antwerp City Centre

Ons Business Center Antwerpen City Center ligt midden in het centrum van de Belgische zakenwereld, op een strategische locatie met veel multinationals. Deze bedrijven, die actief zijn in uiteenlopende branches zoals de diamanthandel en de petrochemie, profiteren van een unieke internationale omgeving, snelle toegang tot een van de grootste zeehavens van Europa en treinverbindingen naar Brussel, Amsterdam en Parijs.

Regus Express Antwerp Central Station

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Antwerpen, in het hart van de wereldberoemde havenstad. Ze biedt een rustige omgeving waar u zich kunt concentreren op uw werk wanneer u onderweg bent. Bovendien ligt deze Regus Express-locatie buurt van het internationale zakendistrict en beschikt het station over snelle treinverbindingen met Brussel, Amsterdam en Parijs.

Studio Start

Studio Start ontwikkelt betaalbare werkruimten voor kunstenaars en creatieve ondernemers in Antwerpen.

Talentarena

Uw nieuwe kantoor of flexibele werkplek bevindt zich op de 8ste verdieping van de Presidentbuilding in het centrum van Antwerpen. U geniet van een mooi uitzicht over Antwerpen terwijl u zich in alle rust en comfort kan concentreren op uw Business.

Telenet Idealabs - The Squad

The Squad is gelegen in het Idealabs gebouw in het hartje van Antwerpen en is de thuisbasis voor meer dan 20 startups in de tech en digital sector. Wie deel uit maakt van de co-working space kan genieten van verschillende vergaderruimtes, pitch arena, keuken en het Idealabs netwerk, waaronder toegang tot alle events. Freelance developers of designers die iets kunnen bijdragen aan de startups mogen zich inschrijven voor een werkplek aan 150 euro per maand.

Urban City

Urban City is een bedrijvencentrum van 1.250m²  op het Eilandje met ondergrondse parkeergarage. Het kan per 25 m² worden gehuurd en worden casco opgeleverd.

WTC Business Center 

 

Niet volledig?

Ontbreekt uw bedrijvencentrum in stad Antwerpen in dit overzicht? Bezorg ons uw gegevens en we vullen de lijst aan.

Contactgegevens

Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen
Tel: 
03 338 65 20

Delen