Stad zoekt uitbater voor zomerbar in Park Spoor Noord

De stad Antwerpen zoekt gemotiveerde kandidaten voor de uitbating van een zomerbar met bijhorend terras in de Parkshelter van Park Spoor Noord.

Park Spoor Noor, gelegen tussen de wijken Dam, Stuivenberg en Seefhoek, is uitgegroeid tot een van de populairste plekken van Antwerpen. Zowel buurtbewoners, sporters, verenigingen alsook gewone bezoekers hebben hun weg naar dit 17 hectare grote stedelijk landschapspark gevonden. Het park biedt veel ruimte voor ontmoeting, sport en spelactiviteiten en is de perfecte locatie voor een horecagelegenheid.

Centraal in het park bevindt zich een gerenoveerde industriële loods. Deze loods is omgebouwd tot parkshelter en heeft een aanpalend houten terras met zicht op de waterspeeltuin. Stad Antwerpen zoekt een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in een gedeelte van de parkshelter te exploiteren van 1 april tot en met 31 oktober. De concessie loopt gedurende negen opeenvolgende jaren.

Doordat de zaak minimaal zes dagen per week geopend is, ondersteunt  het de levendigheid en sociale activiteiten van het park. Bezoekers moeten er zeker terecht kunnen tussen 12.00 uur ’s middags en 18.00 uur ’s avonds. Deze openingsuren kunnen uitgebreid worden naar 10.00 uur ’s morgens tot middernacht.

Indienen

Interesse? Kandidaat-concessiehouders kunnen de inschrijvingsdocumenten ten laatste op woensdag 8 februari 2017 om 14 uur ingevuld bezorgen aan biedingen.parkspoornoord@stad.antwerpen.be.

Bekijk voor meer informatie ook de informatiebundel en de ontwerpovereenkomst.

Sectoren: 
Deel deze pagina: