Bakkerij Roché wint De Gouden Glimlach

Bakkerij Roché mag zich een jaar lang de beste buurtwinkel van Antwerpen noemen. Schepen Koen Kennis kroonde de Deurnse buurtwinkel tot de winnaar van De Gouden Glimlach 2014. De bakkerij krijgt in ruil voor haar glimlach een spetterend buurtfeest en een reclamecampagne cadeau.

De jury riep bakkerij Roché unaniem uit tot de beste buurtwinkel van de stad. Volgens de jury heeft de bakker een groot engagement voor de buurt. De bakker ontwikkelde het Deurns Smullerke, de specialiteit van Deurne. Ook de mystery shopper die de zaak bezocht, was uiterst lovend over de vriendelijkheid van de uitbaatster: “Deze dame doet haar job met liefde en plezier, en vooral met humor en een grote glimlach.” 
 
Bakkerij Roché gaf in de motivatiebrief aan om het buurtfeest ook te delen met de andere deelnemende winkeliers van de Herentalsebaan zoals slagerij Van Hoorenbeeck en ijssalon De Pinguin. 

Winnaars van De Zilveren Glimlach

9 buurtwinkels ontvingen De Zilveren Glimlach: zij werden uitgeroepen tot de beste buurtwinkel van hun district: 

Klasseclubslager Van Raemdonck Kenneth Lode Zielenslaan 1a 2050 Antwerpen
Keurslager De Belie Jozef Wautersstraat 24 2600 Berchem
Wim Friet Steenovenstraat 9 2040 Berendrecht
De Garnaal Gitschottellei 371 2140 Borgerhout
Delicatessen 't Spaenendoosje Frank Craeybeckxlaan 68 2100 Deurne
Dagbladhandel De Markt Markt 23 2180 Ekeren
Kapsalon Image Kapelstraat 52 2660 Hoboken
DiscUtheek 't Diamantje Van Heybeeckstraat 26 2170 Merksem
Leonidas Wilrijk / marie & manon Jules Moretuslei 400 2610 Wilrijk

Feestelijke editie

Voor deze vijfde editie stelden 270 winkels zich kandidaat voor De Gouden Glimlach. Maar liefst 176 handelaars deden voor de eerste keer mee.

Twee weken hebben de deelnemers intensief en op ludieke wijze campagne gevoerd. Tijdens de stemmingsfase brachten klanten maar liefst 29.229 stemmen uit op hun favoriete handelaars.

 

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: