Uw startup in StartupVillage? Dien nu uw kandidatuur in voor de laatste kantoorruimte

StartupVillage biedt betaalbare ruimte aan innovatieve startups. Interesse? U kan nog tot 4 november 2016 uw dossier indienen voor de laatste kantoorruimte (lot 1) op deze unieke locatie.

 

Lees hier waarom StartupVillage de uitgelezen plaats is waar startups, grote bedrijven, mentors en investeerders samenkomen !

StartupVillage, de volgende stap in de ontwikkeling van uw startup.

StartupVillage is het vlaggenschipgebouw van de stad Antwerpen, gelegen in de Lange Gasthuisstraat 29 – 31. Het is de uitgelezen plaats waar startups, grote bedrijven, mentors en investeerders elkaar ontmoeten in business.

Die ontmoetingen vinden plaats in de business- en eventlounge De Serre, waar op geregelde tijdstippen evenementen, vergaderingen, workshops en persconferenties zullen doorgaan.
De achterbouw biedt ook plaats aan The CoFoundry, de incubator van de Cronos Groep met een focus op eHealth (o.a. BlueHealth Antwerp) en logistiek.  Ook de fusie-organisatie van onderzoeksinstituten iMinds en imec neemt met het iStart Business Incubatieprogramma en het living lab City of Things zijn intrek. Internationale startups die de markt hier willen verkennen, kunnen bij hen terecht.

StartupVillage komt tegemoet aan de nood aan betaalbare ruimte voor startups die doorgroeien. In de voorbouw bevinden zich negen loten kantoorruimte voor innovatieve technologische groeibedrijven die internationaal doorbreken. StartupVillage biedt deze ruimte via flexibele huurcontracten voor een periode van maximaal drie jaar. 

De kennisinstellingen, incubatoren en investeerders vlakbij vormen een extra troef om van dit historisch gebouw midden in het bruisende stadscentrum een succes te maken.

Interesse?

U kan vanaf nu uw dossier indienen voor lot 1 in StartupVillage. 

Thema's: 
Deel deze pagina: