Uitbater gezocht voor een winterbar tijdens Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen heeft alle troeven in handen om zowel bewoners als bezoekers een onvergetelijke wintervakantie te bezorgen. Naast de traditionele kerstmarkt kunnen bezoekers in Antwerpen schaatsen onder een lichtjesdak, naar beneden glijden van de tubingbaan en een romantisch ritje maken in het reuzenrad. In een winterbar met kinderactiviteiten wil stad Antwerpen de bezoekers even tot rust laten komen tijdens hun bezoek aan de Winter in Antwerpen. Hiervoor is de stad op zoek naar een uitbater.

Stad Antwerpen zoekt een opdrachtnemer die de concessie van de winterbar met kinderactiviteiten op zich wil nemen gedurende de volledige periode van Winter in Antwerpen, van 9 december 2017 tot 7 januari 2018 en van 8 december 2018 tot 6 januari 2019.

De winterbar met kinderactiviteiten komt op het steenplein. Het moet een gezellige bar zijn waar kinderen leuke activiteiten kunnen doen terwijl de ouders plaatsnemen in de bar.
Wat later op de avond kunnen bezoekers hier genieten van een hapje en drankje onder begeleiding van aangename muziek. Er word een sfeer gecreëerd waarbij bezoekers even vergeten dat ze in een winterbar in het midden van een stad zijn, maar ergens in het hoge Noorden.

Meer info en inschrijven

Alle info over de opdracht vindt u hier

Een dossier indienen kan tot 4 september 2017, 12 uur via mail naar winterinantwerpen@stad.antwerpen.be

Sectoren: 
Deel deze pagina: