Van idee naar business plan in 14 dagen

Heeft u als ondernemer een idee dat nog verder ontwikkeld moet worden? Ontbreekt het u aan tijd of wil u een groep internationale ondernemende studenten coachen om van idee naar businessplan te evolueren? Stuur uw project in vóór 18 april en laat uw idee uitwerken tot businessplan.

Na het succes van de eerste editie van de zomerschool “Experience Entrepreneurship” organiseert Universiteit Antwerpen deze zomer opnieuw deze intensieve introductie in ondernemerschap. Het programma combineert 8 theoretische sessies met een groepswerk rond een real life case. In kleine groepen werken studenten ideeën uit tot (een deel van) een businessplan. Ze passen de inhoud van de theoretische sessies toe op de case en worden daarbij intensief gecoacht door leerkrachten en experten.

Analyse

Martijn Joris, co-founder van Twikit: “Met twikit zijn wij steeds op zoek naar nieuwe producten die we in 3D kunnen printen en aanpassen. Tijdens de zomerschool werkten we samen met een groep gemotiveerde studenten met verschillende culturen en achtergronden. Zij deden op korte tijd een uitvoerige analyse van onze productideeën. De kwaliteit was zeer hoog en heeft ons zeker geholpen de juiste keuzes te maken. We hebben nu nog geregeld contact met die groep studenten."

Interesse?

Mail voor meer info naar wannes.gijsels@uantwerpen.be.

Deel deze pagina: