Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Pop up to date ontvangt 'URBACT Good Practice City' label

  Het lokale cultuurbeleid van het district Berchem geeft met Pop up to Date jonge creatieve ondernemers de kans om hun werk te tonen aan een breed publiek...

  Merksemse ondernemers netwerken op info-avond in districtshuis

  Op dinsdag 20 juni organiseerden stad Antwerpen en district Merksem een info- en netwerkavond waarop een 30-tal handelaars, horeca-uitbaters en pandeigenaars aanwezig waren.

  Bereid u voor op de General Data Protection Regulation

  De General Data Protection Regulation (GDPR) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een geheel van regels om de gegevens van Europese...

  Eén geëngageerde zaakvoerster, vier succesvolle stages

  Succes voor vluchteling én voor zaak “Naar aanleiding van de schrijnende beelden van gevluchte jongeren en kinderen organiseerden we in 2015 in de...

  SD WORX en bpost leveren sociale en ecologische bijdrage via De Collectie

  “Wij hebben drie inzamelpunten in onze Antwerpse kantoren. Op een half jaar tijd leverden dat al vier volle containers kleding, schoenen en huishoudtextiel op.”

  Stad helpt u proeven van ondernemende vibe in Singapore

  Singapore wordt het Silicon Valley van Azië genoemd. Ver en onbereikbaar? Neen, stad Antwerpen helpt u om te proeven van de startup dynamiek in Singapore.

  Projectoproepen sociaal werk: stel u kandidaat

  De stad Antwerpen wil een kwaliteitsvolle dienstverlening aanbieden en werkt daarvoor graag samen met de meest geschikte partners.

  Inschrijvingen standhouders kerstmarkt Antwerpen van start

  Wie tijdens Winter in Antwerpen een chalet wil huren op de kerstmarkt om eten, drank of andere koopwaar aan de man te brengen, kan zich vanaf 16 juni inschrijven.

  Schrijf u in voor 3e editie ‘de Nieuwe Natie’ in Shopping Stadsfeestzaal

  Stel u kandidaat voor de derde editie van het shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ in de Stadsfeestzaal. Indienen kan tot en met 16 juli.

  Onze maatschappelijke realisaties en uitdagingen, alleen mogelijk dankzij uw inbreng

  Als werkgever biedt u een belangrijke maatschappelijke meerwaarde. Heel wat mensen krijgen nieuwe kansen op werk dankzij uw inbreng als werkgever artikel 60. Wat realiseerden we en voor welke uitdagingen staan we?

Pagina's