Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Microsoft Innovation Center Vlaanderen en BlueHealth Antwerp smelten samen tot BlueHealth Innovation Center

  Microsoft Innovation Center Vlaanderen en BlueHealth Antwerp bundelen hun krachten om samen in te zetten op digitale innovatie binnen de gezondheidszorg.

  GBO Innovation Makers valt in de prijzen tijdens de Red Dot Design Awards 2017

  Tijdens de jurering van de Red Dot Design Awards 2017, zijn twee producten van GBO Innovation Makers erkend voor uitzonderlijk designwerk.

  Nieuw logiesdecreet sinds 1 april 2017

  Sinds 1 april 2017 is het nieuwe Vlaamse logiesdecreet in werking. Dit decreet vereenvoudigt de administratieve regels voor wie toeristen tegen betaling laat overnachten.

  Smaakmeesters editie 2017: infomomenten voor horecaondernemers

  Na de geslaagde edities van het meerdaagse culinaire evenement Smaakmeesters in 2015 en 2016, bereidt de stad momenteel de editie 2017 voor.

  Des’Arch vult vacature snel in dankzij jonge vluchteling

  Eind 2016 zochten we een pistoolspuiter, maar die liggen niet voor het rapen. Gelukkig contacteerde een partner van ‘Activering Vluchtelingen Antwerpen’ ons met de vraag of we de 23-jarige Nour een kans wilden geven.

  PSA Antwerp steunt jeugdwerking OCMW Antwerpen

  PSA Antwerp steunt OCMW Antwerpen zowel financieel als logistiek in projecten voor kinderen en jongeren in armoede.

  Infomomenten Noorderlijn - knip Leien: schrijf u nu in

  Tijdens de werken aan het Operaplein is tot januari 2019 geen verkeer mogelijk op de Leien, tussen de Violierstraat en de Maria-Theresialei. Noorderlijn organiseert hier infomomenten over.

  Antwerpse haven kent sterkste start ooit

  De voorbije maand maart was voor containers de beste maand die ooit werd geregistreerd in de Antwerpse haven.

  Tank Storage Award voor Antwerpse haven

  De 2017 global Tank Storage Awards is een jaarlijks initiatief van het Britse gespecialiseerd tijdschrift Tank Storage Magazine..Antwerpen krijgt hoogste waardering voor uitmuntendheid, veiligheid en innovatie.

  Vijf ondernemers vertellen over hun de Nieuwe Natie-avontuur

  Een pop-up als opstapje naar een succesvolle zaak? Al heel wat handelaars deden het u voor tijdens de Nieuwe Natie van stad Antwerpen. Vijf ondernemers vertellen over hun pop-upavontuur.

Pagina's