Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Uitbater gezocht voor een winterbar tijdens Winter in Antwerpen

  Stad Antwerpen zoekt een opdrachtnemer die de concessie van de winterbar met kinderactiviteiten op zich wil nemen gedurende de volledige periode van...

  Nieuwe opleidingen Horeca Academie

  Wil u als horeca-ondernemer nieuwe kennis op doen en andere horeca-ondernemers ontmoeten? Neem deel aan het nieuwe opleidingsaanbod van de Horeca Academie van Horeca Vlaanderen.

  Verkoop terrein Petroleumcluster - Marktbevraging

  Het terrein is gelegen aan de Blue Gate Antwerp site, een locatie die verbonden is zowel aan de Schelde als aan grote snelwegen. De uiterste datum waarop...

  Gezocht: vernieuwende ideeën voor welzijnstrajecten OCMW Antwerpen

  Om de ambitieuze doelstelling van OCMW Antwerpen te realiseren, werken ze graag samen met de meest competente en geschikte partner.

  Toon jonge werkzoekenden uw bedrijf en vind de juiste kandidaat via Engage+

  Via Engage+ geeft u jonge werkzoekenden een realistisch beeld van wat er in uw bedrijf gebeurt. U stelt de activiteiten en jobmogelijkheden in uw bedrijf aan hen voor zodat u de perfecte match vindt binnen uw organisatie.

  “Antwerpen barst van het innovatiepotentieel”

  Antwerpen wordt de nieuwe Capital of Things: dé Europese hoofdstad voor alles wat Internet of Things is. Een goede zaak, vindt Koen Verhaert van innovatiebedrijf Verhaert.

  Schrijf u in voor het economisch werkbezoek naar Israël

  Van 3 tot 7 september vindt er een economisch werkbezoek naar Israël plaats met de focus op digitale innovatie en Cleantech. Schrijf u nu in voor dit werkbezoek.

  Nieuwe Vlaamse hinderpremie sinds 1 juli

  Sinds 1 juli 2017 is de nieuwe Vlaamse hinderpremie in werking. Ze vervangt de inkomenscompensatie en de rentetoelage.

  KIET maakt visuele stijl Rock Werchter: “Zalig werk”

  Antwerpenaar Tom Hautekiet ontwerpt al sinds 1999 de hele visuele stijl voor Rock Werchter. "Zalig toch, dat dat mijn werk is?”

  Antwerpen organiseerde tweede blockchain inspiratiesessie

  Antwerpen organiseerde 28 juni een tweede blockchain inspiratiesessie. Hier werden 4 cases voorgesteld die de mogelijkheden van blockchain verkennen.

Pagina's