Stel u vandaag nog kandidaat voor Smaakmeesters 2017

Na de geslaagde edities van het meerdaagse culinaire evenement Smaakmeesters in 2015 en 2016, bereidt de stad momenteel de editie 2017 voor. Smaakmeesters zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 30 september tot en met dinsdag 31 oktober, en opnieuw het vakmanschap van de Antwerpse horeca in de kijker zetten. 

Smaakmeesters

Smaakmeesters is een meerdaags culinair evenement dat kwaliteitsvolle horeca- en speciaalzaken in de Antwerpse binnenstad onder de aandacht brengt. De hele maand oktober krijgen ondernemers een platform om hun vakmanschap zelf in de verf te zetten en verhalen te vertellen over hoe ze producten bewerken en verwerken tot lekkere gerechten en dranken. Die verhalen vertalen ze naar aantrekkelijke proevertjes en een Smaakmeesterssuggestie. Voor deze editie werkt stad Antwerpen samen met het evenementenbureau Balthazar Events.

In het kort

  • Deelname is gratis
  • Net zoals vorig jaar kunnen horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, Het Eilandje en Zuid deelnemen.
  • Proevertjes en suggesties worden verkocht aan prijzen die op voorhand in overleg worden vastgelegd. De stad vraagt geen commissie.
  • Indien u meedoet, engageert u zich om samen met de stad en de andere Smaakmeesters dit project zo succesvol mogelijk te maken door gemaakte afspraken na te komen en uw eigen communicatiekanalen aan te wenden voor promotie.
  • De stad engageert zich om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.

Meer info vindt u in deze presentatie.

Stel u kandidaat voor Smaakmeesters 2017

Meer info en vragen

Voor meer info en vragen kunt u terecht bij projectleider Annelies Pockelé, detailhandel.horeca@stad.antwerpen.be, tel. 0476 705 805.

Sectoren: 
Deel deze pagina: