Winter in Antwerpen zoekt uitbaters

Winter in Antwerpen heeft alle troeven in handen om zowel bewoners als bezoekers een onvergetelijke wintervakantie te laten beleven. Naast de traditionele kerstmarkt kan je in Antwerpen schaatsen onder een lichtjesdak, naar beneden glijden van de tubingbaan met zicht op de Kathedraal, minigolfen langs de Schelde en een romantisch ritje maken in het reuzenrad. De stad gaat hiervoor op zoek naar uitbaters. 

Winter in Antwerpen heeft een aanbod dat niet onopgemerkt blijft. In 2015-2016 bezochten maar liefst 1.1 00.00 mensen Winter in Antwerpen. 35.000 daarvan maakten een ritje in het reuzenrad, 40.000 waagden zich op het ijs en 20.000 roetsjten van de tubing naar beneden. Niet alleen de Antwerpenaar houdt van zijn stad in de winter. Ook meer en meer toeristen ontdekken de charmes van het winterse Antwerpen.

Open tot 8 januari

Winter in Antwerpen zal dit jaar starten op zaterdag 10 december 2016 en eindigen op zondag 8 januari 2017. Voor de eerste keer blijven alle pleinen en activiteiten open tot en met 8 januari 2017. Er worden geen pleinen vroegtijdig gesloten. Op die manier zorgen we voor een maximaal aanbod in de hele stad.

Uitbaters gezocht

Om deze editie nog gezelliger, warmer en verrassender te maken is stad Antwerpen op zoek naar een uitbater voor het reuzenrad (.pdf), gelegen aan het Steenplein. Inschrijven kan tot en met 15 juli 2016.

Deel deze pagina: