Uitbater gezocht voor zomerbar Veltwijckpark

De stad Antwerpen en het district Ekeren zoeken gemotiveerde kandidaten om een zomerbar uit te baten in het poortgebouw van kasteel Veltwijck.

Voor de bar op de gelijkvloerse verdieping van de zijvleugel van het historische poortgebouw is een ruimte van 44m² voorzien. Er is eveneens een inkomhal, toilet en een ruimte die als keuken dienst kan doen. Voor en naast het poortgebouw ligt bovendien een terraszone met mooi uitzicht op het park en het kasteel.

De stad en het district zoeken een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het poortgebouw te exploiteren van 1 juli tot en met 25 september 2017. Na een gunstige evaluatie kan de concessie voor de zomermaanden  verlengd worden in 2018. 

Samen met de evenementen die in en rond het park georganiseerd worden tijdens de zomermaanden ondersteunt de horecazaak de levendigheid en sociale activiteiten in het park.

Inschrijven

De inschrijvingsdocumenten moeten ten laatste op 21 april 2017 om 12.00 uur aangeboden worden op het volgend adres: Den Bell, Francis Wellesplein,1, 2018 Antwerpen.

Bekijk de infobundel over het Veltwijckpark.

Sectoren: 
Deel deze pagina: