Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Wijzigingen in merkenrecht

  Sinds 1 maart zijn een aantal zaken gewijzigd in het merkenrecht. Wilt u er meer over weten. Hieronder de belangrijkste wijzigingen.

  Gerecycleerd plastic afval uit Schelde is grondstof voor circulaire zonnebril

  W.R.Yuma lanceerde ’s werelds eerste zonnebril met plastic, verzameld uit de Schelde. Voor de realisatie ervan sloeg deze Antwerpse start-up de handen in elkaar met Stormkop, een organisatie die met ideeën van kinderen aan de slag gaat.

  Call: Als startup de Duitse markt prospecteren bij UnternehmerTUM

  Groeien doet u niet alleen. Met deze open call stimuleert stad Antwerpen digitale, innovatieve start-ups en scale-ups in hun expansie naar Duitsland.

  ‘Get Connected’ in The Beacon - de toekomst is aan artificiële intelligentie

  Wim De Waele (general manager The Beacon): “Bij The Beacon zitten heel wat knappe koppen en straffe bedrijven samen onder één dak: van veelbelovende...

  100 jaar briljant: “Antwerpen verenigt traditie met innovatie”

  Het is honderd jaar geleden dat de Antwerpenaar Marcel Tolkowsky zijn grote innovatie in diamantslijpen lanceerde: de briljant. Maar niet alleen deze slijpvorm, ook de manier van slijpen kende de laatste decennia een hoogtechnologische innovatie.

  Great Urban Potentials stellen zich kandidaat voor vakantiejobs

  De zomervakantie nadert en dat kan betekenen dat u op zoek gaat naar jobstudenten. Het nieuwe initiatief Great Urban Potentials kan u daarbij helpen.

  Lineas kiest voor bereikbaarheid met nieuwe kantoorlocatie in Berchem

  Lineas is een van de grootste privébedrijven voor spoorvrachtvervoer in Europa. Tot voor kort had Lineas een Antwerpse uitvalsbasis en zijn hoofdkantoor aan het Houtdok, vlakbij het Havenhuis. Nu huist het vlakbij het treinstation van Berchem, makkelijk bereikbaar voor klanten en medewerkers.

  Call - Singapore; 10.537 km ver maar toch vlakbij voor Antwerpse startups

  Is uw startup klaar om na Antwerpen ook Singapore te veroveren? Schrijf u in voor de GoGlobal missie van Startups.be.

  Eigenaars van een vennootschap moeten zich registreren in het UBO-register

  Als eigenaar van een vennootschap moet u zich voor 30 september 2019 registreren in het UBO-register, het Ultimate Beneficial Owner-register.

  Call - Huur een chalet op de kerstmarkt

  De stad gaat op zoek naar uitbaters voor Winter in Antwerpen editie 2019-2020. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot 13 juni.

Pagina's