Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil jij deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel heeft de stad deze opdrachten of offertevragen.

  “Job redesign werd een succes in ons bedrijf.”

  Mensen met een beperking een essentiële rol geven in zijn bedrijf. Concordia slaagt er in, na het succesvolle job redesign-traject. Dankzij financiële steun van stad Antwerpen doe je dit nu aan een voordelige prijs.

  Tot €100.000 toelage voor innovatie in mode of design

  Stad Antwerpen roept modeondernemers en designbedrijven op om innovatieve projecten in te dienen. Webinar gemist? We namen het voor je op, zodat je alsnog meer te weten komt over deze oproep, wat werkings- en investeringsbudget inhoudt én hoe je je projectvoorstel indient.

  Nieuw horecapersoneel afgestudeerd met Hospitality Heroes

  Afwasser, medewerker die hotelkamers opruimt en schoonmaakt, keuken- of zaalmedewerker, 32 nieuwe horecamedewerkers studeren vandaag af. Na een intense opleiding zoeken sommige gecertificeerde horecamedewerkers nog een werkplek. Goed nieuws voor onze Antwerpse horecasector.

  Innovatie maakt het verschil. De kracht van het Medical Solutions Accelerator-programma van Verhaert

  Medische start-ups kunnen deelnemen aan het Medical Solutions Accelerator-programma. Samen met Verhaert worden 'blinde vlekken' en uitdagingen gedetecteerd en een ontwikkelingsplan opgezet. Zo weten start-ups wat de nodige stappen zijn om hun oplossing te doen slagen.

  Overzicht evenementen juli - september 2022

  Omdat grote evenementen een impact hebben op de mobiliteit, de bereikbaarheid en het aantal bezoekers in de stad, informeren we je graag over de evenementen die het komende kwartaal plaatsvinden in stad Antwerpen.

  Nieuwe manager voor Innovatiecentrum Werk: Yasmien Naciri

  Vanaf 1 juli start Yasmien Naciri als nieuwe manager van het Innovatiecentrum Werk. Een gesprek over haar ambities rond knelpunten op de arbeidsmarkt.

  4 jaar na zijn oprichting kondigt 19 de opening aan van Campus 19 in Antwerpen

  Campus 19 wil antwoord bieden aan het groeiend tekort aan IT-werknemers. Een internationaal succesverhaal start dit najaar nu ook in Antwerpen.

  Wereldvluchtelingendag: nieuwkomers met ondernemerszin

  De Verenigde Naties hebben 20 juni uitgeroepen tot Internationale Dag van de Vluchteling. Vandaag zien we vluchtelingen uit het verleden een ondernemersdroom waar maken in Antwerpen.

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen. Net als de meest recente cijfers over onze arbeidsmarkt.

Pagina's