Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Shelter doet beroep op de filmcel voor opnames in Antwerpen

  Het Antwerpse tv-productiehuis Shelter scheert de laatste jaren met programma’s als ‘Benidorm Bastards’, ‘Wat Als?’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ hoge toppen.

  Omscholen tot diamantslijper: 7 cursisten beginnen aan stage

  Dit voorjaar werd een cursus ‘Van ruw naar briljant’ gelanceerd. De deelnemers ronden op 15 juli hun opleiding af en beginnen daarna aan een stage bij een diamantbedrijf.

  5 tips van REDOPAPERS om circulair en rendabel te ondernemen

  Award Winning Designer 2019 Redopapers haalt papieroverschotten en misprints op bij drukkerijen en herwerkt die tot grafische producten als kalenders, blocnotes, agenda’s en notitieboekjes. Tille Lingier en Linde Luyten geven je graag 5 concrete tips om duurzaam te ondernemen.

  De Antwerp Smart Zone en The Beacon inspireren buitenlandse bezoekers

  Meer dan dertig deelnemers van de Smart City Den Haag Conferentie brachten donderdag 20 juni een bezoek aan Antwerpen. Op de agenda: een kennismaking met innovatieve bedrijven in The Beacon en een bezoek aan de Antwerp Smart Zone.

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil u deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel lopen er volgende aanbestedingen.

  Steeds minder werkzoekenden in Antwerpen

  Voor het eerst in 10 jaar telt de stad weer minder dan 30.000 werkzoekenden en dat aantal blijft dalen. Antwerpen kan 3 mooie cijfers voorleggen, en dat is goed nieuws in het begin voor de zomervakantie.

  Kruidvat biedt kans op werk aan gemotiveerde nieuwkomers

  Bij Kruidvat op de Plantin en Moretuslei startte een jonge nieuwkomer uit Syrië met een betaalde stage van 3 maanden via een BIS-contract. De filiaalmanager legt uit waarom.

  Lancering campagne AWARD WINNING DESIGNERS 2019 - Aftermovie

  De Roma zat aardig vol, afgelopen donderdag. Niet minder dan 350 genodigden zakten af voor de première van 26 minidocu’s van evenveel Antwerpse ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2018 in de prijzen vielen. Een realisatie van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

  De ‘karaattaks’: fiscale transparantie voor de Antwerpse diamantsector

  Transparantie is al jaren een van de kernwoorden voor de Antwerpse diamanthandel. Een van de stappen die de afgelopen jaren werden gezet, is de nieuwe karaattaks.

  Gezocht: tijdelijke invulling voor voormalig vredegerecht in Berchem

  De stad Antwerpen zoekt een tijdelijke invulling voor het gebouw van het voormalige vredegerecht aan de Grotesteenweg 13 in Berchem. Verschillende invullingen als kantoren, handel, horeca of recreatie zijn mogelijk.

Pagina's