Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Biedt jouw werkvloer plaats aan jonge talenten?

  Wat is Spoorzoeker? Dankzij Steunpunt Tewerkstelling (STW) vinden sinds 1987 vakkundige en gemotiveerde werknemers hun plaats op de arbeidsmarkt. De STW-...

  Hire a Creative: Spoor Oost ontwerp gaf de huisstijl van Ilona Plichart een boost

  Heb je een opdracht voor een creative? Op 28 en 29 oktober kan je via ‘Hire a Creative’ door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. gematcht worden met creatieve professionals, die een creatief pakket aanbieden ter waarde van € 750. Antwerpse bedrijven (*) krijgen een kortingsvoucher van € 250.

  Doe mee met het succesverhaal van de Antwerp UCoin. Registreer vandaag nog en geef jouw zaak een boost.

  De digitale munt Antwerp UCoin kent een ongezien succes. Op vandaag werd er hierdoor bijna 9 miljoen in de lokale economie geïnjecteerd. En de stad blijft investeren om jou als ondernemer te ondersteunen. Ben je nog niet geregistreerd om de UCoin in jouw zaak te laten verzilveren? Doe het vandaag nog.

  Advies en subsidies voor minder CO2-uitstoot op antwerpenvoorklimaat.be

  De stad Antwerpen zette alle activiteiten, advies en begeleiding, premies en subsidies voor ondernemers die willen meewerken aan een beter klimaat op één website: antwerpenvoorklimaat.be.

  Ontwikkel je duurzame energiehub op Blue Gate Antwerp

  Het eerste eco-effectief bedrijventerrein in Vlaanderen met een strategische ligging aan de Schelde in Antwerpen zoekt partners. Blue Gate Antwerp Public Holding lanceert een marktbevraging om te onderzoeken of een duurzame energiehub op de site technisch mogelijk en economisch haalbaar is.

  Nieuw horecapersoneel? Zo helpt stad Antwerpen in je zoektocht

  Geschikt personeel vinden voor je horecazaak? Stad Antwerpen steekt mee de handen uit de mouwen met vier initiatieven. Ontdek welke voor jou kunnen helpen.

  Gezocht: enthousiaste ondernemer voor het vernieuwde stadhuis

  Heb je er altijd van gedroomd om te ondernemen op een unieke locatie? Stad Antwerpen is op zoek naar een exploitant voor het gelijkvloers en de kelderverdieping van het vernieuwde stadhuis. Dien je kandidatuur in voor 15/11!

  Antwerp Unplugged: de ideale teambuilding in een doosje

  Unplug jezelf en laat je verrassen in Antwerpen. Boek de Antwerp Unplugged-Box met jouw collega’s en kom naar de stad zonder dat je weet wat je te...

  Stad Antwerpen stimuleert groei bij ondernemers

  Als onderneming kan je deelnemen aan deze events: andere ondernemers ontmoeten en zo jouw kennis vergroten. Er is vast een event dat aansluit bij jouw...

  Meertalige affiches met preventietips en maatregelen voor je winkel en horecazaak

  Er zijn nieuwe maatregelen, en dus ook nieuwe affiches voor jouw zaak. Download ze hier.

Pagina's