Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Kruidvat biedt kans op werk aan gemotiveerde nieuwkomers

  Met meer dan 250 winkels in ons land is Kruidvat voortdurend op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde werkkrachten. In de vestiging op de Plantin en Moretuslei ging een jonge nieuwkomer uit Syrië aan de slag.

  Lancering campagne AWARD WINNING DESIGNERS 2019 - Aftermovie

  De Roma zat aardig vol, afgelopen donderdag. Niet minder dan 350 genodigden zakten af voor de première van 26 minidocu’s van evenveel Antwerpse ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2018 in de prijzen vielen. Een realisatie van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

  De ‘karaattaks’: fiscale transparantie voor de Antwerpse diamantsector

  Transparantie is al jaren een van de kernwoorden voor de Antwerpse diamanthandel. Een van de stappen die de afgelopen jaren werden gezet, is de nieuwe karaattaks.

  Gezocht: tijdelijke invulling voor voormalig vredegerecht in Berchem

  De stad Antwerpen zoekt een tijdelijke invulling voor het gebouw van het voormalige vredegerecht aan de Grotesteenweg 13 in Berchem. Verschillende invullingen als kantoren, handel, horeca of recreatie zijn mogelijk.

  Wijzigingen in merkenrecht

  Sinds 1 maart zijn een aantal zaken gewijzigd in het merkenrecht. Wilt u er meer over weten. Hieronder de belangrijkste wijzigingen.

  Collectief opent experimenteel shoppingproject voor mode en design

  22 juni opent Edo Collective in de Lange Koepoortstraat een hub voor duurzame mode en design. Ontwerpers en makers die deel willen uitmaken van deze tijdelijke concept store kunnen nog aansluiten.

  Gerecycleerd plastic afval uit Schelde is grondstof voor circulaire zonnebril

  W.R.Yuma lanceerde ’s werelds eerste zonnebril met plastic, verzameld uit de Schelde. Voor de realisatie ervan kreeg deze Antwerpse start-up financiële steun die u ook kan aanvragen voor realisatie van creatieve oplossingen voor afval.

  Als digitale start-up of scale-up mee op prospectie naar Duitsland?

  Nog 3 start-ups of scale-ups krijgen de kans om 4 weken lang de Duitse markt te verkennen. Ze kunnen gespreid in de tijd telkens een week van het programma doorlopen en prospecteren onder begeleiding van een incubator, verbonden aan de universiteit van München.

  ‘Get Connected’ in The Beacon - de toekomst is aan artificiële intelligentie

  Wim De Waele (general manager The Beacon): “Bij The Beacon zitten heel wat knappe koppen en straffe bedrijven samen onder één dak: van veelbelovende...

  100 jaar briljant: “Antwerpen verenigt traditie met innovatie”

  Het is honderd jaar geleden dat de Antwerpenaar Marcel Tolkowsky zijn grote innovatie in diamantslijpen lanceerde: de briljant. Maar niet alleen deze slijpvorm, ook de manier van slijpen kende de laatste decennia een hoogtechnologische innovatie.

Pagina's