Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Innovatie maakt het verschil. Hoe Talenco het mogelijk maakt om mondmaskers lokaal te produceren

  “Innovatie werkt als een hefboom: de ene vernieuwing resulteert in andere vernieuwingen.” Talenco kreeg een toelage en steun van stad Antwerpen om een machine te ontwerpen en te bouwen. Resultaat: lokale productie.

  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. initieert co-working tussen de creatieve en andere sectoren

  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is overtuigd van de impact van de creatieve industrie. Dit platform ondersteunt je bij de opstart van je zaak, promoot Antwerps design en creatives én brengt creatives en ondernemers uit andere sectoren samen, met realistische kans op nieuwe opportuniteiten voor beide partners.

  Antwerp UCoin: wat een resultaat! Meer dan 12 miljoen werd in de lokale economie gepompt.

  In 2021 werd de Antwerpen UCoin in het leven geroepen. In een mum van tijd sloten meer dan 2000 handelaren aan en konden tal van Antwerpenaren hun UCoin optimaal besteden. Een booster in de economie.

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil jij deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel heeft de stad deze opdrachten of offertevragen.

  Zet je onderneming in de kijker tijdens The Tall Ships Races

  Al voor de zevende keer op rij is Antwerpen gaststad van The Tall Ships Races. Deze renommeerde zeilwedstrijd, met allerlei randactiviteiten, trekt traditioneel heel wat kijklustigen naar de Scheldekaaien en het Eilandje. Maak gebruik van de mogelijkheden om jouw onderneming in de kijker te zetten tijdens dit indrukwekkende spektakel.

  Met hun krachtenbundeling willen deze zeven concurrenten de Antwerpse diamantsector future proof maken

  Tijdens een innovatietraject van stad Antwerpen, sloegen zeven diamantfabrikanten de handen in elkaar om de digitalisering van hun sector in te zetten. Het resultaat daarvan gaat binnenkort live: DiAntwerp, een online verkoopplatform voor diamanten.

  Een marktplaats voor non-profits: Crowdselling brengt met zijn platform innovatie in de verenigingswereld

  Crowdselling diende een innovatief project in bij stad Antwerpen. Zij kregen een toelage voor de uitwerking van een digitaal platform voor fondsenwerving. Het project werd met succes uitgerold én Crowdselling onderzoekt nu hoe ze dit digitale platform internationaal kunnen inzetten.

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen. Net als de meest recente cijfers over onze arbeidsmarkt.

  Krijg tot 150.000€ voor jouw innovatief project

  Neem deel aan de webinars en krijg alle informatie over deze financiële steun van de stad. Dien je innovatief project in de digitale, circulaire, creatieve of gezondheidseconomie in tot en met 10 maart 2022.

  De voordelen van de nieuwe Park and Rides voor je werknemers en je bezoekers

  Dankzij de nieuwe Park and Rides kan je het leven van je werknemers, klanten en bezoekers een pak onbezorgder maken. Maak kennis met drie gloednieuwe parkeergebouwen in Luchtbal, Merksem en Linkeroever en ontdek het gebruiksgemak van twee abonnementsformules.

Pagina's