Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Call: Plan je een innovatief project? De stad ondersteunt jou.

  Wil je een innovatief project uitwerken dat past in de digitale, circulaire, creatieve of gezondheidseconomie van de stad? Dan kan je financiële ondersteuning aanvragen bij stad Antwerpen.

  Jij coacht ondernemers? De stad ondersteunt jou.

  Organisaties en bedrijven die coachingstrajecten aanbieden om ondernemers te helpen naar een volgende stap in hun groei of internationalisering, kunnen financiële steun aanvragen bij de stad.

  Een matchmaking event voor ondernemers? De stad ondersteunt jou.

  De stad maakt een budget vrij voor de organisatie van matchmaking events, waar ondernemers de juiste contacten kunnen leggen met bedrijven of organisaties die hulp bieden om als onderneming verder te groeien.

  “Werk Ervaring-Stages zijn een piste naar duurzame groei”

  Bij Gomad is inclusief ondernemen vanzelfsprekend. Ze kiezen voor Individuele Beroepsopleidingen en WerkErvaringsStages. Daarbij kunnen ze rekenen op professionele steun voor het bedrijf.

  Certificaten voor edelstenen: IJGC zet innovatie in de markt met KAN DESIGN

  Jouw onderneming heeft nood aan verandering of vernieuwing? Een innovatietraject doorlopen met een creatieve expert of een innovatiebureau zet je nood en je aanpak scherp.

  Corona: Federale, Vlaamse en andere steunmaatregelen voor ondernemers

  Als ondernemer kan je op heel wat steun rekenen van de federale en Vlaamse overheid en van andere instellingen. Voor bepaalde specifieke sectoren gelden nog extra steunmaatregelen. Op deze pagina lees je er alles over. Bekijk ook zeker de algemeen geldende preventietips.

  3 TIPS om online beter te scoren + Gratis individuele coaching.

  Als ondernemer in detailhandel en horeca heb je ook te kampen met de digitale versnelling van de economie. Daarom biedt de stad twee gratis coachingsessies aan om je online communicatie en aanwezigheid te verbeteren.

  CEO Ives Agemans over Cyborn. Antwerpen thuishaven voor internationale sterspeler in gamingindustrie

  Ives Agemans is CEO van de animatiestudio Cyborn. Dat bedrijf is volgens Trends de snelste groeier bij de middelgrote onafhankelijke bedrijven in Antwerpen. Tijd voor een gesprek met deze uitblinker.

  Meertalige affiches met preventietips en maatregelen voor je winkel, horecazaak en marktkraam

  Er zijn nieuwe maatregelen, en dus ook nieuwe affiches voor jouw zaak. Download ze hier.

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor jouw bedrijf in Antwerpen?

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. We bundelen voor Antwerpse ondernemers de meest relevante informatie en nuttige links.

Pagina's