Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen.

  Maak kennis met Antwerpse Award Winning Designers

  Elk jaar slepen Antwerpse ontwerpers nationaal en internationaal designprijzen in de wacht. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. vroeg Dalilla Hermans om tijdens de première met deze ontwerpers in gesprek te gaan over het lef om platgetreden paden te verlaten.

  "Gelukkig kwam ik op het juiste moment de juiste mensen tegen"

  In onze reeks ‘Door de ogen van Antwerpse ondernemers’ maken we kennis met Isabelle van ABT België. De coronacrisis had heel wat impact op haar ingenieursbureau, maar dankzij een traject met Mooiwerkmakers slaagt ze erin haar ambitieuze groeidoelstellingen toch te realiseren.

  De Antwerpse Reus in Ekeren: Een lokale community bouwen en onderhouden

  Tijdens de inspiratiesessie De Antwerpse Reus, wisselden ondernemers uit Ekeren ideeën uit om toch de band met klanten warm te houden. Welke ervaringen onthouden we over het uitbouwen van een community?

  Verkoop je nieuwe collectie tijdens Antwerp Fashion Week.21

  Een nieuw Mode businessevent in Antwerpen op zondag 18 juli en maandag 19 juli. Twee dagen lang ontdekken retailers nieuwe fashion en merken in Antwerpse showrooms en ateliers tijdens collectiepresentaties en modeshows.

  “Ik ben erg gecharmeerd van de samenwerking met de stad.”

  In onze reeks ‘Door de ogen van Antwerpse ondernemers’ praten we met Hans De Clercq van Byteflies. Hij praat over CovidCare@Home en over de oproep tot innovatieve oplossingen van de stad.

  Nieuwe internationale uitgave toont het innovatieve karakter van Antwerpen

  In dit luxueuze koffietafelboek "Innovate Antwerp" ontdek je het volledige innovatielandschap van Antwerpen aan de hand van interviews, portretten en reportages. Dankzij het digitale luik geniet je ook online van dit unieke boek.

  Innoveren op je werkvloer met sociale economie, ook iets voor jouw bedrijf

  Wil je een snelcursus in de vele voordelen van sociale economie: lees je getuigenissen van ondernemers en leer alles over de uitwerking van innovatieprojecten. Samen stimuleren we sociale tewerkstelling.

  Richtlijnen voor uw horecazaak

  Voor horecazaken gelden nieuwe richtlijnen vanaf 9 juni. Deze richtlijnen werden samengesteld op basis van het beschikbare sectorprotocol.

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor jouw bedrijf in Antwerpen?

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. We bundelen voor Antwerpse ondernemers de meest relevante informatie en nuttige links.

Pagina's