Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Blik op de toekomst voor Antwerpse detailhandel

  Antwerpen blijft al zijn troeven inzetten om retailers, ondernemers en bezoekers aan te trekken. Focus op de clustering van aantrekkelijke, leefbare winkelgebieden die maximaal bereikbaar zijn.

  Help kwetsbare mensen: doneer laptops

  Doneer (gebruikte) laptops, tablets of centen, uw steun is erg welkom!

  Doe mee: oproepen naar ondernemers

  Zin om de handen uit de mouwen te steken? Als ondernemer zit u vast niet graag stil. Bekijk hier de verschillende oproepen, wie weet kan u wel essentiële hulp bieden.

  Coronamaatregelen voor ondernemers: een overzicht voor ondernemers in Antwerpen

  Ondernemers in stad Antwerpen staan niet alleen. Zeker niet in deze bijzondere tijden.

  De corona-hinderpremie: maak u nu klaar voor online aanvraag

  Hebt u uw zaak verplicht moeten sluiten? Dan hebt u recht op de Vlaamse corona-hinderpremie. We lichten toe hoe u die aanvraag correct kan doen. Voor u die aanvraag doet, kijkt u best na of u administratief in orde bent.

  Initiatieven van ondernemers tegen corona

  UPDATE - In deze uitzonderlijke tijden zien we veel solidariteit, ook bij ondernemers. Op deze pagina bundelen we inspirerende ondernemersinitiatieven voor ondernemers, voor bewoners en voor de zorgsector.

  Samen tegen corona: affiches met preventietips en maatregelen in verschillende talen

  Download de affiches met preventietips en maatregelen tegen het coronavirus en hang deze op goed zichtbare plaatsen in uw zaak. De affiches zijn beschikbaar in verschillende talen.

  Corona: steunmaatregelen van de stad voor ondernemers

  Het stadsbestuur ondersteunt zelfstandigen en ondernemers extra om deze moeilijke periode door te komen en actief te blijven. De stad reserveert voor deze inspanningen 50 miljoen euro in een apart fonds.

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor uw bedrijf in Antwerpen?

  Sinds 18 maart gelden er verscherpte maatregelen voor ons land, die een impact hebben op tal van sectoren en ondernemingen. Een overzicht van de steunmaatregelen voor ondernemers en aangepaste dienstverlening van verschillende overheden.

  BlueChem: BNP Paribas Fortis extra partner van ecosysteem voor duurzame chemie

  BlueChem kan 1,5 maand voor de opening al uitpakken met een bezettingsgraad van 30% en huurders zoals BASF, Borealis en INEOS. Nu versterkt ook BNP Paribas Fortis het ecosysteem rond duurzame chemie.

Pagina's