Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Meertalige affiches met preventietips en maatregelen voor je winkel, horecazaak en marktkraam

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het belangrijk dat iedereen zich aan hygiënische richtlijnen en aan de maatregelen van de overheid houdt. Recent zijn de richtlijnen veranderd. Download hier de nieuwe affiches met preventietips en maatregelen en vervang de oude affiches.

  Parkeren op straat in Antwerpen: koop vooraf parkeerticket voor 1 of 4 weken

  Je parkeert dagelijks of frequent in een bepaalde zone in Antwerpen? Vanaf 1 juli kan je het prepaid-systeem gebruiken. Handig voor wie vaak met de wagen naar de zaak of de werf rijdt.

  Breng cultuur naar je horeca- of handelszaak en krijg een toelage

  Winkels en horeca kunnen finaniciële steun krijgen als ze activiteiten met professionele kunstenaars organiseren. Lees hier hoe.

  Antwerpse start-ups en scale-ups tonen wendbaarheid, na grote impact COVID-19

  Onlangs lanceerde stad Antwerpen een enquête om te polsen naar de noden van start-ups en scale-ups in tijden van corona. Ontdek hier wat de stad heeft gedaan met de antwoorden van een 100-tal deelnemers.

  Nieuwe oproep: stad geeft 1 miljoen euro aan innovatieve oplossingen voor een veranderende economie

  De stad Antwerpen biedt ondernemers vandaag deze kans: werk met jouw innovatief project mee aan slimme oplossingen met een positieve impact op de veranderende samenleving en economie in Antwerpen.

  Slimme oplossingen van Antwerpse start-ups: Spikes

  In de strijd tegen Covid-19 lanceerde de stad Antwerpen in maart een oproep naar start-ups om innovatieve digitale oplossingen uit te werken. Spikes bundelt met een innovatief dataplatform de besmettingsgraad en werkplanning voor de zorgsector.

  “Contacten met andere bedrijven zijn een enorme meerwaarde voor onze interne werking”

  In Antwerpen vind je tientallen gedeelde werkplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In deze reeks vertellen ondernemers vertellen waarom ze werken in een...

  Een gezellige en veilige horecazaak: Antwerpse ondernemers geven tips

  Antwerpse horeca ondernemers ontvangen hun gasten opnieuw met open armen. Figuurlijk dan, want er gelden heel wat regels. Deze Antwerpse ondernemers inspireren je met hun creatieve oplossingen.

  Gezocht: oplossingen voor slimmer woon-werkverkeer in en rond Antwerpen

  Ondernemers kunnen tot en met 3 augustus opnieuw projectvoorstellen indienen die bijdragen aan slimme of vlottere mobiliteit in en rond Antwerpen, nu en na de coronacrisis.

  Hoe vraag je een tijdelijke terrasuitbreiding aan?

  Je terras tijdelijk uitbreiden omwille van de corona-maatregelen? Vraag eenvoudig de toelating aan.

Pagina's