Stad zoekt uitbater voor Café ‘t Schoon Verdiep

Op 27 februari 2015 bestaat het Antwerpse stadhuis exact 450 jaar: een gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Gedurende het hele jaar zal in het weekend een pop-upcafé georganiseerd worden op het zogenaamde Schoon Verdiep. Om Café 't Schoon Verdiep uit te baten, gaat de stad op zoek naar een concessionaris.

In het kader van ‘450 jaar stadhuis’ wil de stad dat de Antwerpenaars het stadhuis beter leren kennen. Daarom heeft ze onder andere het plan om Café ’t Schoon Verdiep te organiseren in de wandelzaal van het stadhuis. Ze is nu op zoek naar een concessionaris om het tijdelijke café uit te baten.
 
Bedoeling is dat het pop-upcafé tot minimum 10 januari 2016 in het weekend te bezoeken is, tijdens de openingsuren van de tentoonstelling '450 jaar stadhuis' (elke zaterdag van 13 tot 17 uur en zondag van 10 tot 17 uur). Het café zal ook geopend zijn bij bepaalde evenementen in het stadhuis en op de Grote Markt, evenals bij grote ontvangsten. 
 
Om Café 't Schoon Verdiep uit te baten, gaat de stad nu op zoek naar een concessionaris die ook zal instaan voor de inrichting van het café. Hiervoor wordt een concessievraag openbaar gemaakt.

Indienen

Een kandidatuur indienen kan tot en met woensdag 17 december 2014 via mail naar protocol@stad.antwerpen.be.
 
Lees hier het volledige bestek (.pdf).
In de bijlagen (.pdf) vindt u grondplannen van het gelijkvloers en het Schoon Verdiep en een overzicht van de beschikbare stopcontacten.
 

Sectoren: 
Deel deze pagina: