Sectororganisaties

In Antwerpen zijn heel wat sectororganisaties actief die de belangen van uw onderneming behartigen. Een overzicht.

Agoria

Agoria, sectorfederatie voor de technologische industrie in België, verenigt 1600 bedrijven in metalen, materialen, electrotechniek, automobiel en lucht- en ruimtevaart. De federatie zet zich in voor de toekomst van die bedrijven en de 275.000 mensen die er werken. 

www.agoria.be

essenscia 

essenscia vzw, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences, is een multisectorale koepelorganisatie. essenscia groepeert bijna 800 ondernemingen en vertegenwoordigt en verdedigt de belangen van de sector op Belgisch en Europees vlak.

www.essenscia.beComeos

Comeos vertegenwoordigt ondernemingen actief in 18 sectoren binnen handel en diensten. Comeos levert diensten op maat van zijn leden en wil als kennis- en netwerkingplatform de dynamiek van de handel stimuleren.

www.comeos.be

Confederatie Bouw Antwerpen

Confederatie Bouw vertegenwoordigt de bouwsector van de regio Antwerpen. Via zusterorganisaties Confederatie Bouw en Vlaamse Confederatie Bouw worden uw aannemers- en bouwbelangen ook gehoord en verdedigd in tal van overlegorganen zoals het VEV/VOKA en het VBO.

www.confederatiebouw.be/antwerpen

Horeca Vlaanderen - Provincie Antwerpen

Horeca Vlaanderen verdedigt de belangen van ondernemers in de horecasector. U kan een beroep doen op een juridische dienst die uw zaak behoedt voor contractuele misstappen en op sociale adviseurs die u de weg wijzen in de sociale wetgeving. Daarnaast is Horeca Vlaanderen een bruggenbouwer die lokaal en nationaal banden smeedt tussen ondernemers en stakeholders.

www.fedhorecavlaanderen.be/provincie/p-antwerpen

Retail Forum Belgium vzw

Het Retail Forum Belgium (RFB), de belangenvereniging van retailers, telt 80 leden die samen meer dan 6.000 winkelpunten exploiteren in België. De organisatie verdedigt de belangen van retailers op vlak van locaties en vastgoed.

www.rfb-frw.be

Delen

Thema's