Meetings organiseren

Ben je van plan om een meeting of congres te organiseren in Antwerpen? Zeker doen, want de stad heeft tal van inspirerende locaties. Ontdek hoe we je helpen om van jouw live of hybride meeting een succes te maken. Together, we make it happen!

Onafhankelijk en gratis advies

Visit Antwerpen en Antwerp Convention Bureau begeleiden je met plezier met de organisatie van je meeting of conferentie. Je kan bij hun experts terecht voor onafhankelijk en gratis advies en ze brengen je in contact met mogelijke locaties, hotels en andere dienstverleners. Dankzij een uitstekende samenwerking met lokale partners zorgen ze ervoor dat je meeting feilloos verloopt. 

De troeven van Antwerpen

  • Makkelijk bereikbaar dankzij tal van treinverbindingen en nabijheid van Brussels Airport
  • Heel wat locaties en hotels vind je in het levendige centrum van de stad
  • Tweede grootste haven van Europa
  • Wereldcentrum voor diamant
  • Creatieve & innovatieve stad
  • Sterke audiovisuele sector

Inspirerende locaties voor ‘gewone’ en hybride meetings

Van een state-of-the-art congrescentrum naast de Antwerpse Zoo tot een brouwerij en tal van smaakvolle hotels, het meetingaanbod in Antwerpen is divers en omvangrijk. Naast hun ‘gewone’ faciliteiten bieden deze locaties ook hybride meetingtools aan, zodat je sprekers of je deelnemers online kunnen deelnemen aan de meeting. Als lid van de Hybrid City Alliance en dankzij de aanwezigheid van een sterke audiovisuele sector, weet Antwerpen hoe je een succesvolle hybride meeting organiseert.

 

   

Wil je meer weten?

Op www.visitantwerpen.be/meeting vind je alles wat je nodig hebt om van jouw meeting in Antwerpen een succes te maken. Heb je een concrete vraag, neem dan rechtstreeks contact op met de experts van Visit Antwerpen.

Contactgegevens

Steenplein 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 81 81

Delen

Thema's