Officiële afvalzakken verkopen en bestellen

Wil u in uw winkel de officiële vuilzakken van stad Antwerpen verkopen? Vraag dan een erkenning aan als kleinverdeler of grootverdeler. Daarna kan u de officiële afvalzakken aankopen.

Nieuws

De stad Antwerpen heeft gemerkt dat door de coronacrisis sommige distributiecentra (grootverdelers) van de supermarkten problemen ondervinden met de bevoorrading van de officiële afvalzakken. Indien dit het geval is, kunnen de vestigingen van de grootverdelers rechtstreeks bestellen bij de stad Antwerpen. Voor een rechtstreekse levering bestelt u via huisvuilzakken.stad_antwerpen@antwerpen.be. Vermeld steeds het ondernemingsnummer, het debiteursnummer (vraag dit op bij uw distributiecentrum) en het leveringsadres voor een correcte facturatie.

Als de grootverdeler merkt dat de bevoorrading van de supermarkten te lang zal duren (bv. 1 week), is de stad Antwerpen bereid om op vraag van de grootverdeler het transport naar de Antwerpse supermarkten te voorzien binnen enkele werkdagen na de bestelling.

Erkenning aanvragen om afvalzakken te verkopen

Om de officiële afvalzakken van stad Antwerpen te kunnen verkopen en aanspraak te maken op de distributievergoeding, moet u erkend zijn als verdeler.

Vraag een erkenning aan.

Hoe bestellen?

U kan afvalzakken verkopen als kleinverdeler of als grootverdeler.

Kleinverdeler

U bent kleinverdeler als u afvalzakken in kleine hoeveelheden (dozen) aankoopt om deze in uw winkel in voorraad te hebben voor uw klanten. Lees de infobundel voor kleinverdelers (.pdf).

Bestel hier uw afvalzakken.

Grootverdeler

U bent grootverdeler als u grote hoeveelheden (palletten) afvalzakken aankoopt om deze zelf te verdelen via uw eigen distributienetwerk. Lees de infobundel voor grootverdelers (.pdf).

Bestel hier uw afvalzakken.

Contactgegevens

Loket: Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen
Postadres: Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 66 88

Bereikbaar
Via mail: doorlopend
Via telefoon: elke werkdag van 9 tot 12 uur
Aan het loket: wegens de maatregelen rond het coronavirus is het niet mogelijk om een afspraak te maken en het loket te bezoeken.

Gesloten op 20 en 21 juli 2020 (brugdag en nationale feestdag).

Delen

Sectoren

Thema's