Agenda

Zoekresultaten

  23
  31
  nov
  jan

  Organiseer opleidingen rond telewerk met steun van ESF

  Dien je projectvoorstel in en krijg financiële steun voor het organiseren van opleidingen rond telewerk.
  Organisator: 
  ESF
  24
  30
  nov
  mrt

  Til je scaleup naar een hoger niveau met Scaleup Vlaanderen

  Scaleup Vlaanderen helpt jou met de grootste uitdagingen bij het opschalen van bedrijven. Groepscoaching, individuele programma's op maat, inspiratiesessies, masterclasses en meer.
  Organisator: 
  Scaleup Vlaanderen
  28
  29
  jan

  Hire a Creative - online matchmaking event

  Grijp je kans om jouw webshop, etalagestickers, website of brochure naar the next level te tillen. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. organiseert een gratis online matchmaking tussen ondernemers en creatieve professionals. Je ontmoet er een expert die jouw nood kan invullen. Als Antwerpse ondernemer kost dit creatief pakket je slechts 250 euro.
  Organisator: 
  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. ism stad Antwerpen
  Locatie: 
  Online
  België
  BE
  28
  jan

  Klantengedrag begrijpen via Design Thinking

  Een gevolg van de coronacrisis is dat het gedrag van je klanten blijvend zal wijzigen. Daarom is meer dan ooit ‘Design Thinking’ dé tool om je klant beter te leren kennen.
  Starttijd: 
  09:30
  Organisator: 
  The Argonauts
  Locatie: 
  Online
  België
  BE
  04
  feb

  Belgian HRTECH.2020.awards

  Op 4 februari worden online de HRTECH.2020.Awards bekend gemaakt. Hiermee willen HRmagazine en Scale-Ups.EU innovatie en digitale transformatie in de HR-sector bekronen.
  Starttijd: 
  12:00
  Organisator: 
  HRmagazine en Scale-Ups.eu
  Locatie: 
  Online
  België
  BE
  04
  feb

  Online inspiratiesessie: Build + Create = Innovate

  In deze online inspiratiesessie vertelt KAMP C aan de hand van 2 cases hoe jouw bedrijf nieuwe technologieën en bouwmethodes kan toepassen, maar ook hoe je daarbij rekening houdt met de energie- en klimaatdoelstellingen.
  Starttijd: 
  09:30
  Organisator: 
  KAMP C
  04
  feb

  Gratis webinar ‘Auto- en fietsdelen' voor bedrijven

  Interactief webinar met: Cambio, autodelen Zingi , een totaalpakket voor deelfietsen in bedrijven AllRide , slimme mobiliteit op een leuke, eenvoudige manier Via break-out rooms kan je nadien vragen stellen aan de aanbieders. Een...
  Starttijd: 
  14:00
  11
  feb

  RetailDetail Omnichannel Congress 2021 (Eng)

  Vier retailers getuigen vanuit de praktijk, hoe je relevant en onderscheidend kan blijven in het nieuwe "fygitale" retail waar e-commerce niet zonder winkels kan. Gemodereerd door Gino Van Ossel.
  Starttijd: 
  09:00
  Organisator: 
  RetailDetail
  11
  feb

  Webinar: Slimme applicaties als mobiliteitsoplossingen voor je bedrijf

  Interactief webinar met: Skipr , flexibele en duurzame mobiliteitsoplossing voor ondernemingen Olympus Mobility, een mobiliteitsplatform dat verschillende diensten bundelt Een pakket van 3 applicaties die met elkaar verbonden worden: -...
  11
  feb

  Startende ondernemers ondersteunen: BRYO infosessie

  Bryo is de starterswerking van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Deze trajecten zijn opgedeeld naargelang de levensfase van een bedrijf. Tijdens deze gratis infosessie kan je op een informele manier kennismaken met de verschillende trajecten: Standup, startup, scaleup.
  Starttijd: 
  18:30

Pagina's