Bedrijvenloket

Het Bedrijvenloket van stad Antwerpen is het stedelijke aanspreekpunt voor startende en gevestigde zelfstandigen en bedrijven. 

Om u als klant zo goed en snel mogelijk verder te helpen, werken we voortaan op afspraak. U kiest het tijdstip dat voor u het best past, hoeft niet te wachten en de medewerker kan indien nodig uw afspraak voorbereiden.

Waarvoor maakt u een afspraak bij het Bedrijvenloket?

Omwille van de verscherpte maatregelen naar aanleiding van het coronavirus, worden er momenteel geen afspraken ingepland. Voor concrete vragen neemt u het best contact op met het Bedrijvenloket op 03 338 66 88 of bedrijvenloket@antwerpen.be.

Geen afspraak nodig

Voor algemene vragen of informatie over de verschillende vergunningen en de wijze van aanvraag voor Antwerpse ondernemers, kan u tijdens de openingsuren terecht bij het bedrijvenloket zonder afspraak.

Om een concrete vergunning of toelating aan te vragen, maakt u steeds gebruik van de elektronische formulieren die u op elke infopagina vindt. Dit gebeurt niet tijdens een afspraak, u kan dit gewoon thuis doen. Indien u hulp wenst bij het invullen hiervan, kan u terecht in één van de Antwerpse webpunten.

Routebeschrijving naar Den Bell

Elektronisch betalen

Vanaf 1 juli 2018 kunt u nog enkel snel en efficiënt betalen met Bancontact.

Loket: Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen
Postadres: Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 66 88

 

Het Bedrijvenloket is bereikbaar:
- via telefoon: elke werkdag van 9 tot 12 uur
- via mail: doorlopend
- aan het loket: omwille van de verhoogde maatregelen naar aanleiding van het Corona-virus kan u enkel na afspraak terecht aan het loket

Deel deze pagina: