3e editie ‘de Nieuwe Natie’ in Shopping Stadsfeestzaal

Foto: New Angle Photography

Dit najaar landt het tijdelijke shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir. Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zaterdag 31 maart 2018 krijgen ondernemers die in Antwerpen een zaak willen opstarten, de kans hun winkelconcept of producten uit te testen onder intensieve begeleiding van een coach.

Testen

Met de Nieuwe Natie krijgen starters en ondernemers die hun winkelconcept of producten willen uittesten de kans om gedurende een periode van enkele weken tot verscheidene maanden een instapklaar handelspand te huren aan voordeeltarief, en dat op een toplocatie in de Antwerpse binnenstad. Voor deze derde editie in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir zoekt de stad nadrukkelijk naar zowel (startende) ondernemers als mensen met een goed idee voor een startende handelszaak in Antwerpen. Alle deelnemers krijgen professionele begeleiding en coaching, en de stad zet het project in de kijker bij shoppende Antwerpenaars en bezoekers. Tijdens het project wisselen de ondernemers elkaar af, zodat shoppers een gevarieerd aanbod blijven ontdekken.

Toplocatie

De derde editie van de Nieuwe Natie vindt plaats in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir, die met een 40-tal winkels meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar trekt. Het handelspand waarin de deelnemers dit najaar hun intrek nemen, bevindt zich op de eerste verdieping en is het pand links bovenaan op de foto hierboven. Het pand is 367 m² groot en heeft een etalage over de hele lengte. Het zal voor de Nieuwe Natie in 5 à 8 units worden opgedeeld, met inbegrip van een gemeenschappelijke ruimte die als ontmoetingsplek zal dienen.

Bekijk het grondplan van Shopping Stadsfeestzaal (.pdf)

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: