5th conference

05 september 2019

Ben je een start-up in de gezondheidszorg? Breng uw bedrijf op de conferentie onder de aandacht en doe mee aan de pitch-sessies op 4 september of kom op 5 september luisteren naar meer dan 20 interessante sprekers.

De gezondheidszorg zet een grote stap voorwaarts.

Artificial Intelligence, digital twins, augmented and virtual reality... bestaat het alleen in videogames en Hollywoodfilms? Helemaal niet! Dit zijn ook enkele van de onderwerpen op donderdag 5 september, tijdens de tweede editie van de 5e conferentie over digitale gezondheid in Antwerpen.

Gezondheidszorg is in volle transformatie. Telegeneeskunde, artificiële intelligentie, internet of things en andere digitale oplossingen zijn maar enkele innovaties die we kunnen inzetten in de gezondheidszorg ten gunste van de patiënt. 

Wat de evolutie ook zal zijn en hoe ver het transformatieproces ook zal gaan, patiëntgerichtheid en patiëntbeheer blijven in deze ontwikkelingen centraal staan. Voor de tweede editie van de 5e conferentie, zien we duidelijk een focus op een patiëntgerichte, multidisciplinaire zorgverlening en een sterke link met de samenleving. Alleen zo kan een ​​duurzaam gezondheidszorgmodel voor de toekomst gecreëerd worden.

Ben je een start-up in de gezondheidszorg? Breng uw bedrijf op de conferentie onder de aandacht en doe mee aan de pitch-sessies op 4 september of kom op 5 september luisteren naar meer dan 20 interessante sprekers. Ontdek het volledige programma van de 5th conference op: https://www.the5thconference.com/

Praktische info
Datum: 
05 september 2019
Organisator: 
5th Conference
Locatie: 
BluePoint Antwerp
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem
België
BE
Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: