Antwerp Fashion Week.21

18 juli 2021 tot 19 juli 2021
Twee dagen opendeur in Antwerpse mode-ateliers en showrooms

Antwerp Fashion week is een nieuw business event in Antwerpen op zondag 18 juli en maandag 19 juli. Twee dagen lang zetten Antwerpse showrooms met Belgische en internationale merken de deuren open in heel de stad. Retailers kunnen tijdens het event nieuwe merken leren kennen.  Ze kunnen vrij binnenlopen of een afspraak maken voor collectiepresentaties en modeshows. Ook designers kunnen hun ateliers openzetten om hun collecties te tonen.

Stel je nieuwe collectie voor tijdens 2 opendeurdagen in juli

Wil jij je showroom of merk laten zien en opvallen? Ontvang mogelijke buyers in Antwerpen. Heb je geen locatie in Antwerpen? De organisatie stelt tijdens dit event locaties in de stad ter beschikking. Er wordt geen groepslocatie voorzien. Antwerp Fashion Week maakt daarbovenop samen met o.a. ModeUnie en Fashion Cloud promotie om zoveel mogelijk retailers uit te nodigen naar Antwerpen.

Focus op vijf verrassende merken van eigen bodem

Samen met Belgian Focus zal Flanders DC in samenwerking met Antwerp Fashion Week een vijftal Belgische merken met een unieke identiteit selecteren en extra in de kijker zetten. Het wordt een mooie groep van locale merken, met een verschillend aanbod maar elkaar perfect aanvullend, die de bezoekers aangenaam zullen verrassen.  Via een mailing naar het buyer bestand, social media posts vanuit Antwerp Fashion Week en Flanders DC én via de pers, worden potentiële kopers aangetrokken tot en uitgenodigd voor het event. Na eerdere edities in samenwerking met White Milaan, is Flanders DC verheugd op dit concept in Antwerpen te organiseren en lokaal modetalent in de kijker te zetten bij Benelux inkopers.

Neem deel aan Antwerp Fashion Week

Deelname aan de Antwerp Fashion Week kost € 150. Zet jezelf en je nieuwe collectie in de kijker.

Schrijf je in met dit inschrijvingsformulier en stuur door naar info@antwerpfashionweek.com

INFOBROCHURE ANTWERP FASHION WEEKEND

Praktische info
Datum: 
18 juli 2021 - 19 juli 2021
Organisator: 
Antwerp Fashion Week
Locatie: 
stad Antwerpen
België
BE
Prijs: 

Deelname aan de Antwerp Fashion Week kost € 150.

Deel deze pagina: