Antwerp Fashion Week.22

06 februari 2022 tot 07 februari 2022
Retailers ontdekken merken en nieuwe collecties via modeshows en presentaties

Een succesvolle eerste editie. Doorgroeien naar een ambitieuze 2de editie

 

Bij deze 2de editie, wil de organisatie specifiek op de volgende punten inzetten:

 

1. Aantal bezoekers

We wensen meer retailers warm te maken om Antwerp Fashion Week te bezoeken. Bij sommige locaties bleef het tijdens de eerste editie rustig. Met een mooi aanbod aan merken en een nog breder programma zijn we ervan overtuigd dat geen enkele retailer de volgende editie mag missen.

 

2. Juiste data

Met 6 en 7 Februari zijn we ervan overtuigd een 2-daagse te hebben gekozen waar alle retailers in de mogelijkheid zijn om een bezoekje te brengen aan Antwerp Fashion Week. Met het tijdig bekendmaken van de data verwachten we dan ook dat iedere retailer de kans krijgt om deze in te plannen in zijn drukke agenda.

 

3. Breder programma

Tijdens de eerste editie hebben we gemerkt dat modeshows en collectie presentaties een echte meerwaarde zijn voor de retailers. Met deze editie willen we daar dan ook op inzetten. Merken die een eigen modeshow of presentatie willen organiseren tijdens Antwerp Fashion Week kunnen opgenomen worden in het programma. AFW zal ook een eigen locatie voorzien waar merken en showrooms gebruik kunnen van maken om hun modeshow te laten doorgaan.

 

Wat mag de retailer verwachten op 6 en 7 februari?

Naast verschillende showrooms en merken waar iedere bezoeker vrij zonder afspraak kan binnenlopen zullen er dus meer modeshows te bezoeken zijn. Een overzicht van de modeshows en collectie presentaties zal te vinden zijn op de website: www.antwerpfashionweek.com.

Begin november zal AFW de eerste deelnemers en shows bekend maken. Op die manier willen we elke retailer de kans geven om een programma op maat op te maken. AFW zet ook weer in op duurzame verplaatsingen en zal verschillende vervoermiddelen voorzien om zich van de ene naar de andere locatie te verplaatsen.

Waar kunnen showrooms en merken terecht voor meer informatie over deelname?

Merken en showrooms die interesse hebben om deel te nemen en hun deuren open te stellen, een modeshow willen plannen tijdens AFW of hun modeshow willen inplannen op de event locatie van Antwerp Fashion Week kunnen daarvoor contact opnemen.

Antwerp Fashion Week: info@antwerpfashionweek.com

Praktische info
Datum: 
06 februari 2022 - 07 februari 2022
Organisator: 
Antwerp Fashion Week
Locatie: 
stad Antwerpen
XX
Deel deze pagina: