APBCoffee: Mode

15 februari 2022

Deze APBCoffee brengt modeprofessonials en andere creatives samen rond netwerken en de kracht van cross-sectorale samenwerkingen.

Deze APBCoffee over mode

De modesector en de bredere creatieve sector zijn sterk met elkaar verbonden. Toch is het niet altijd gemakkelijk om elkaar te vinden. Hoe benader je de juiste partners voor samenwerkingen en bouw je een sterk netwerk uit? Tijdens deze APBCoffee gaan we in op de kracht van cross-sectorale samenwerkingen, kun je netwerken met je collega-creatives en kom je alles te weten over het modeplan van stad Antwerpen.

Wil jij als modeprofessional je netwerk uitbouwen binnen de creatieve sector? Of ben jij als fotograaf-creative director-grafisch ontwerper-webdesigner-of andere creative professional op zoek naar samenwerkingen binnen de mode? Dan is deze coffAPBCoffee iets voor jou.

APBCoffee is netwerken met een goede kop koffie en ontbijt.

Programma

  • Katrien Huygens licht het nieuwe modeplan van stad Antwerpen toe
  • Debbie van Dam van mode designstudio Tout Pres richtte in 2020 Creatives against Corona mee op en komt vertellen over haar ervaringen met het succesvol uitbouwen en inzetten van een creatief netwerk.

Dit event is gratis, maar je moet je wel inschrijven.

Schrijf je hier in

Praktische info
Datum: 
15 februari 2022
Starttijd: 
09:00
Organisator: 
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
Locatie: 
De WInkelhaak
Lange WInkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen
België
BE
Thema's: 
Deel deze pagina: