Award Winning Designers

22 juni 2021

Van harte welkom op de online première van korte documentaires over 22 AWARD WINNING DESIGNERS. Dalilla Hermans is gastvrouw en ontvangt ontwerpers én spraakmakers voor een boeiende dialoog over hoe belangrijk - en moeilijk - het is om platgetreden paden te durven verlaten.

Elk jaar slepen Antwerpse ontwerpers nationaal en internationaal gerenommeerde designprijzen in de wacht. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wil deze prijswinnaars extra in de kijker zetten.

Topontwerpers in Antwerpen

We hebben toptalent in onze stad en dat kunnen ondernemingen en het beleid maar best zo goed mogelijk inzetten om de samenleving te verbeteren en klaar te zijn voor wat de toekomst brengt. AWARD WINNING DESIGNERS toont de kwaliteit van ontwerpers in onze regio. AWARD WINNING DESIGNERS wil ook een aanmoediging zijn voor ontwerpers en designers om deel te nemen aan wedstrijden, zichzelf uit te dagen, te experimenteren en zich te meten op (inter)nationaal niveau.

Anders denken en het verschil maken

De winnende producten en diensten kunnen van allerlei aard zijn: grafische vormgeving, productontwikkeling, service design, architectuur, interieur, branding, virtueel design… maar minstens zo belangrijk als de innovatie die gerealiseerd werd, is het creatief denkproces dat er aan vooraf ging. Het verder kunnen denken dan de voor de hand liggende oplossingen - nieuwe mogelijkheden, toepassingen of benaderingen zien die toch haalbaar én maakbaar zijn - dat is waar deze ontwerpers in uitblinken, ongeacht de discipline. AWARD WINNING DESIGNERS biedt inkijk op professionals die anders denken, experten in vernieuwing die het verschil kunnen maken in de beleving en kwaliteit van ons dagelijks leven.

AWARD WINNING DESIGNERS gratis online op 22 juni

Van harte welkom op de online première van 4 korte documentaires over 22 AWARD WINNING DESIGNERS.
Dalilla Hermans is onze gastvrouw en ontvangt ontwerpers én spraakmakers voor een boeiende dialoog over hoe belangrijk -en moeilijk- het is om platgetreden paden te durven verlaten.

Dit online filmfestival gaat door op 22 juni vanaf 20u00

Gratis inschrijven via www.awardwinningdesigners.be

Praktische info
Datum: 
22 juni 2021
Starttijd: 
20:00
Organisator: 
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
Locatie: 
online
België
BE
Deel deze pagina: