Een boon voor A

17 mei 2022

Wil je via een slim menu bijdragen aan de toekomst? Wil je klaar staan voor de nieuwe voedingstrends? Wil je meer plantaardige gerechten aanbieden waarbij de klant het water in de mond komt?

Met het project ‘Een boon voor A’ begeleiden we 30 restaurants in Antwerpen kosteloos naar een meer toekomstbestendige menukaart. Je kan kiezen uit een licht of een volledig begeleidingstraject. We begeleiden je naar kleine en haalbare aanpassingen op je menukaart en streven naar:

  • Heerlijke, toekomstgerichte plantaardige gerechten 
  • Een menukaart geliefd bij je klanten 
  • Slimme gerechten die jouw kosten verminderen  

Als kers op de taart krijgt je zaak aandacht in vakbladen, pers, en op sociale media. Alle restaurants worden in de kijker zetten en kunnen ook prijzen winnen. De prijsuitreiking gebeurt op het professioneel eiwitevent, waarop alle Vlaamse spelers van de voedingsketen zullen aanwezig zijn.

Is je interesse gewekt? Vraag dan meer informatie of schrijf je in voor het digitale info-moment dat doorgaat op dinsdag 17 mei van 10u30-11u via deze link 

Wil je meer te weten komen over dit project? Lees dan hier de brochure.  

Praktische info
Datum: 
17 mei 2022
Starttijd: 
10:30
Organisator: 
Mosquito In The Room
Locatie: 
Online
België
BE
Prijs: 

Gratis

Programma
  • 10.30 - 10.45: uitleg over de trajectbegeleidingen: hoe het werkt, hoe lang het duurt en welke voordelen er voor jou inzitten. 
  • 10.45 - 11.00: vraag en antwoord en mogelijkheid om in te schrijven
Sectoren: 
Deel deze pagina: