Gratis Kompas-webinar over export naar Verenigde Staten

28 april 2021

Plannen om naar het buitenland te trekken met je bedrijf? Maar hoe zet je er het best voet aan wal? Hoe zet je jouw kompas in de juiste richting naar correcte partnerships en een betrouwbaar netwerk?

Internationaal actieve ondernemers krijgen tijdens de Kompas-trajecten met webinars en coachingssessies extra ondersteuning in deze uitdagende periode. Dit traject is gratis voor bedrijven uit Antwerpen en haar districten.

VS

De VS zijn onze grootste handelspartner buiten de Europese Unie. In 2019 waren de Verenigde Staten voor Vlaanderen de vijfde exportbestemming en onze derde bron van import. Belangrijke exportsectoren in de Vlaamse handel met de VS zijn farmaceutische producten, chemische producten, machines, edelstenen.

Daarom gaan we met ‘Kompas Verenigde Staten’ dieper in op zakendoen in de VS. Hoe leg je dit het best aan boord? Hoe is de relatie tussen de Europese Unie en de VS? Welke regio’s hebben welke specifieke opportuniteiten te bieden?

Schrijf je nu in

Gratis voor bedrijven uit Antwerpen. Wel verplicht inschrijven. 

De seminaries en coachingsessies worden georganiseerd door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, in nauwe samenwerking met Flanders Investment and Trade en mee gefinancierd door stad Antwerpen.

Praktische info
Datum: 
28 april 2021
Starttijd: 
16:00
Organisator: 
VOKA Antwerpen-Waasland
Programma

Tijdens dit gratis webinar krijg je verhelderende antwoorden.

  • Gesprek met een panel van Vlaamse economische vertegenwoordigers uit Houston en Chicago en de technologieattaché uit San Francisco.
  • Praktijkgetuigenis.
  • Je krijgt uitgebreid de kans om vragen te stellen.
Deel deze pagina: