Kandidaatstelling postgraduaat Internet of Things

01 september 2017
Copyright Universiteit Antwerpen

Wil je deel uitmaken van de nieuwste revolutie in de computerwetenschappen, wil jij behoren tot de topexperten inzake Internet of Things? Dan is verdere verdieping absoluut noodzakelijk. Met het postgraduaat Internet of Things heb je de kans om je hierin verder te specialiseren en dé IoT-deskundige te worden.

Wil je ook meedoen aan één van de meest vernieuwende opleidingen die je op de markt kan vinden? Schrijf je dan zeker in voor het postgraduaat IoT (Internet of Things). Deze opleiding maakt van jou de digitale innovator die klaar is om de toekomst vorm te geven. Leer over de laatste nieuwe onderwerpen in de IoT wereld rechtstreeks van gerenomeerde experten in het domein en bouw ook mee, samen met professionele partners, aan een concrete applicatie. De opleiding bestaat uit 63 studiepunten en wordt georganiseerd vanuit de Vlaamse Smart City bij uitstek, Antwerpen, in connectie met die andere Smart Cities Brussel en Gent. Het gaat om een unieke opleiding, opgezet in samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen, de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel.

 

Interesse? Lees dan alles op de website van deze opleiding.

Wil je een bedrijfsbeurs of voldoe je niet aan de diplomavereisten, stuur dan zeker je inschrijving binnen op of voor 1 september om je kandidatuur te kunnen bespreken.

Praktische info
Datum: 
01 september 2017
Deel deze pagina: