Maak kennis met Flanders Make

04 mei 2021
Flanders Make biedt actieve ondersteuning aan bedrijven om hen te helpen innoveren

Wat doet Flanders Make?

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Het stimuleert innovatie via hoogkwalitatief onderzoek. Flanders Make biedt actieve ondersteuning aan bedrijven voor het ontwikkelen en optimaliseren van producten en productieprocessen. Elk maakbedrijf kan er terecht voor innovatie op maat. Daarnaast beschikt Flanders Make over uitgebreide test- en validatie-infrastructuur voor al je producten en productie.

Ben je een kmo met innovatiedrang?

In deze gratis webinar leer je de werking van Flanders Make kennen via de getuigenissen van bedrijven en experts. Je komt te weten hoe Flanders Make innovatiedossiers aanpakt, een netwerk creërt en vooruitstrevende innovatie toepast op elk type maakbedrijf. In deze webinar komen zowel de experten van Flanders Make als een case-study door Accelleran aan bod.

Deze webinar is gratis: reserveer hier je plaats

 

The Beacon is het Antwerpse ankerpunt rond digitale innovatie. In het gebouw van 10 verdiepingen aan de Sint-Pieterplaats werken start-ups, scale-ups, onderzoekers en technologiebedrijven aan innovatieve oplossingen. Daarnaast is The Beacon in twee jaar tijd uitgegroeid tot een netwerk met meer dan 80 leden. Het is een inhoudelijk project waar het delen van kennis en het uitwisselen van ideeën centraal staat. En dat leidt uiteindelijk tot slimme en bruikbare toepassingen voor de stad, de haven en de industrie.

Praktische info
Datum: 
04 mei 2021
Starttijd: 
11:00
Organisator: 
The Beacon
Locatie: 
Online
Programma
  • 11u00 - Verwelkoming
  • 11u10 - Wat doet Flanders Make?
  • 11u25 - Samenwerkingsmogelijkheden
  • 11u40 - Case-study Accelleran
  • 11u50 - Q&A

Registratiekost: gratis.
Reserveer hier je plaats

Meer info op:
https://www.eventbrite.be/e/voorstelling-flanders-make-tickets-150693752069

Deel deze pagina: