Matchmaking event circulaire en sociale economie

03 mei 2022

Veel ondernemers zijn al op zoek naar manieren waarop ze kunnen schakelen naar een meer duurzaam en circulair businessmodel, maar ondervinden dat de financiële, logistieke en operationele veranderingen die met zo’n shift gepaard gaan, groot zijn.

Wij geloven dat het samenwerken met sociale werkvloeren ervoor kan zorgen dat je sneller een nieuwe dienst in de markt kan zetten en ook een grotere sociale impact bereikt.

De eerste stap? Elkaar leren kennen. We nodigen je daarom graag uit voor een gratis digitaal matchmaking event - waarop we met de steun van Stad Antwerpen ondernemers en sociale werkvloeren willen samenbrengen.

Het doel: inspireren rond mogelijke samenwerkingen tussen start-ups, scale-ups en maatwerkbedrijven en andere sociale werkvloeren. We verlagen de drempel om elkaar te leren kennen, doorbreken mogelijke vooroordelen en faciliteren matchmaking tussen alle deelnemers, waaruit verschillende innovatieve en duurzame samenwerkingen kunnen groeien.

Na het matchmaking event heb je de optie om met je organisatie of bedrijf verder in te stappen in diverse co-creatiesessies. Ook dat traject is kosteloos, dankzij de steun van Stad Antwerpen.

Praktische info
Datum: 
03 mei 2022
Starttijd: 
14:30
Deel deze pagina: