Netwerkevent voor professionele reis- en meetingindustrie

18 november 2021

Reisprofessionals: hoe goed kennen jullie Antwerpen?

Ben je actief in de leisure of MICE-sector en heb je Antwerpen in je aanbod of overweeg je om naar Antwerpen te komen met je klanten? Laat je dan uitdagen door het thema van dit netwerkevent: How well do you know Antwerp? Op 18 november heb je een hele avond lang de mogelijkheid om Antwerpse aanbieders te ontmoeten in het fantastische decor van de Handelsbeurs. Laat je verrassen door de mogelijkheden die Antwerpen te bieden heeft voor een groepsreis, citytrip, meeting of congres. En er is nog meer. Visit Antwerpen biedt je een fam trip op maat aan op de dag van het event, een dag later of op een dag naar keuze. Laat ons weten wat je graag wil ontdekken en wij leiden je met veel plezier rond in onze bruisende stad.

Antwerpse aanbieders: mis deze kans niet!

Ben je een Antwerpse toeristische aanbieder en heb je zin om te netwerken en business te doen met intermediairs uit de leisure- en MICE-sector? Neem dan zeker deel aan dit netwerkevent in de Handelsbeurs en presenteer je aanbod aan tal van reisprofessionals uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot één persoon per bedrijf. Mis deze kans niet en schrijf je snel in via business@visitantwerpen.be

Het netwerkevent ‘How well do you know Antwerp?’ is een organisatie van Visit Antwerpen en Pitch Perfect - Boost your sales.

 

Praktische info
Datum: 
18 november 2021
Starttijd: 
18:00
Organisator: 
Visit Antwerpen en Pitch Perfect
Locatie: 
Handelsbeurs
Borzestraat 31
2000 Antwerpen
België
BE
Sectoren: 
Deel deze pagina: