Responsible Fashion Series

20 oktober 2021 tot 22 oktober 2021
© Marta Twarowska, MA 2017 Antwerp Fashion Department, Photo Jan & Jorre

Kan mode de wereld redden? Deze vraag staat centraal tijdens de Responsible Fashion Series, een internationaal hybride congres dat op 20, 21 en 22 oktober plaatsvindt in Antwerpen. Ontdek nieuwe sustainable businessmodellen, technologische innovaties, duurzame trends, de rol van creativiteit, erfgoed en craftmanship, de circulaire economie,…

Het zijn maar enkele thema’s die tijdens dit event aan bod zullen komen en in een gezelschap van academici van vooraanstaande fashion schools (Parsons, Londen School of Fashion, IFM,…), ondernemers en creatieven bediscussieerd zullen worden. Dit gratis congres biedt zo een unieke opportuniteit om jouw ondernemerschap en creativiteit te delen, in aanraking te komen met andere innovators uit de modesector en je (internationaal) netwerk verder uit te breiden via online en offline netwerkevents gelinkt aan het congres!

Een samenwerking van UAntwerpen met de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, het MoMu, de Antwerp Management School en met steun van Stad Antwerpen en Toerisme Vlaanderen

De stad Antwerpen heeft alles in huis om er als fashion designer of creatieveling succesvol te ondernemen: infrastructuur, opleidingen, netwerken en ondersteuning zijn beschikbaar op grootstedelijke schaal, maar gemakkelijk toegankelijk in onze compacte stad. Het Responsible Fashion Congres wil de dialoog en kritische reflectie over het modesysteem en actuele thema’s uit de modesector voeren met elkaar en in discussie gaan met een ruim publiek.

Via diverse netwerksessies en een investors pitch willen we jou feedback geven en in aanraking brengen met mogelijke investeerders maar ook met je peers om zo duurzame partnerships te stimuleren met het oog op groei en internationalisering.

Praktische info
Datum: 
20 oktober 2021 - 22 oktober 2021
Organisator: 
Universiteit Antwerpen
Deel deze pagina: