Til je scaleup naar een hoger niveau met Scaleup Vlaanderen

24 november 2020 tot 30 maart 2021

Scaleup Vlaanderen helpt jou met de grootste uitdagingen bij het opschalen van bedrijven. Groepscoaching, individuele programma's op maat, inspiratiesessies, masterclasses en meer.

Najaar 2020 - voorjaar 2021

  • Scaleup Vlaanderen organiseert 4 keer per jaar ook een Masterclass Access-to-Growth. Deze sessies gaan dieper in op internationalisatie of financiering. Net als de groepscoaching bestaat die dag uit een workshop in groep en individuele sessies met een expert. De eerste zijn gepland op 17 november (financiering) en 1 december (internationalisatie).
     
  • Bij het groepscoaching-traject van Scalup Vlaanderen worden de drempels weggenomen die digitale productbedrijven tegenhouden om op te schalen. Groepen van 10 bedrijven komen op een half jaar tijd 6 keer samen. De eerste groep begint op 20 oktober en is bijna volzet, de tweede op 26 januari 2021 en een derde op 30 maart 2021. Hier vind je meer informatie.
     
  • Verder is er ook een Access-to-Finance matchmaking. Dit is een high level pitchtraining voor startups en scale-ups die zich klaarmaken voor een Series A-investering. Scaleup Vlaanderen wil die bedrijven ook helpen bij het identificeren van relevante potentiële financiers en hen bij elkaar brengen, en hen klaarmaken voor grote pitching events, zoals The Big Score. Op 24 november staat de eerste matchmaking gepland.

 

Praktische info
Datum: 
24 november 2020 - 30 maart 2021
Organisator: 
Scaleup Vlaanderen
Deel deze pagina: