Webinar omtrent corona-lening van PMV (3 data naar keuze)

29 juni 2020 tot 06 juli 2020

Corona heeft een ernstige impact op vele bedrijven. Daarom werden er extra maatregelen genomen door de Vlaamse Regering om bedrijven bij te staan in deze moeilijke periode. De Coronalening van PMV is een achtergestelde lening van minstens 25.000 euro tot 4,3 miljoen euro, met een looptijd van 3 jaar. Ze is bedoeld voor zowel startups, scale-ups, kmo’s en zelfstandigen. 

We hebben gemerkt dat ondernemers wel wat hulp kunnen gebruiken bij het invullen van hun aanvraag voor zo’n coronalening. Velen onder hen doen daarvoor beroep op jullie, de bedrijfsadviseurs van onze partnerorganisaties in het VLAIO Netwerk. Daarom organiseren we speciaal voor onze partners een online webinar omtrent de werking van de coronalening en het correct invullen van een leningsaanvraag. Deze toelichting wordt gegeven door medewerkers van PMV zelf. U kan kiezen tussen drie momenten: op 29 juni en 3 juli, telkens van 10 tot 11 uur, en op 6 juli van 14 tot 15 uur.

Let op: deze sessie is niet bedoeld voor ondernemers maar voor medewerkers die fungeren als eerste aanspreekpunt voor ondernemers of die ondernemers adviseren. 

Praktische info
Datum: 
29 juni 2020 - 06 juli 2020
Starttijd: 
14:00
Organisator: 
VLAIO
Deel deze pagina: