Webinar 'Scaling corporate innovation'

05 mei 2022

Hoe ontwikkel je efficiënt innovatieve projecten en bedrijfskansen? Hoe zet je innovatieprogramma's op en hoe beheer je ze? Ontdek hoe je werknemers kan versterken en kan bouwen op corporate entrepreneurship tijdens Verhaert's Scaling corporate innovation' webinar op donderdag 5 mei samen met AfCE, Bayer en DEME.

Corporate entrepreneurship als schaalbare innovatiemotor 

Digitalisering, duurzaamheid, meer doen met minder, de innovatie-output verhogen, en nog veel meer innovatietrends zijn een ‘must-have’ voor consumenten, in plaats van een ‘nice-to-have’. Hoe organiseer je jouw bedrijf om deze criteria te implementeren wanneer je nieuwe producten en diensten opzet?

Door bedrijfsinnovatie op te schalen kunnen jouw werknemers zich ontplooien tot innovatiekampioenen. Dit creëert een voortdurende en schaalbare innovatiemotor, terwijl het jouw personeel versterkt. Om corporate entrepreneurship op te zetten en te beheren, moet je de juiste mentaliteit aannemen en ondersteunende programma's voorzien.

Inzichten en werkprocessen van innovatie-experts

Corporate entrepreneurship lijkt misschien de ideale formule voor innovatie, toch zijn er nog verschillende obstakels om je in-house innovatiecapaciteit succesvol op te bouwen. Tijdens dit webinar kom je te weten hoe je deze uitdagingen in innovatiemanagement kan overwinnen met nieuwe inzichten en bewezen werkprocessen.

Praktische info
Datum: 
05 mei 2022
Starttijd: 
15:00
Organisator: 
Verhaert | AfCE | Bayer | DEME
Locatie: 
Online
België
BE
Prijs: 

Gratis

Programma
  • 15.00: De meest voorkomende uitdagingen om innovatiecapaciteit te verbeteren (Verhaert) 
  • 15.25: Intrapreneurship als innovatiestrategie (Bayer)
  • 15h45 - De schaalbare innovatiemotor organiseren (AfCE)
  • 16u05 - Hoe activeer je innovatiekampioenen (DEME)
Deel deze pagina: