Webinars door Flanders DC: mei - juni

20 mei 2020 tot 17 juni 2020

  9 juni van 10u tot 11u15: Webinar ‘De Aziatische markt post Covid-19: wat kan die op korte termijn voor u betekenen?’

  Hoe proberen Singapore, China en Zuid-Korea hun economie, in post corona tijd, weer op de rails te zetten? Wat kan dit concreet voor jou  betekenen als Vlaamse exporteur? Met deze webinar belichten we het huidige ondernemingsklimaat in de 3 landen, de genomen steunmaatregelen en te verwachten verschuivingen op economisch vlak; we geven ook onze visie over de mogelijke impact op de opportuniteiten voor de Vlaamse bedrijven. 

  11 juni vanaf 14u: Webinar ‘Corona-gerelateerde steunmaatregelen van Credendo’

  In het kader van de crisis zijn er verschillende regelingen uitgewerkt om de cashbehoeften van ondernemingen te steunen. Met deze online infosessie worden de nieuwe initiatieven van Credendo, de Belgische openbare kredietverzekeraar, toegelicht. Zij ondersteunen internationaal actieve ondernemingen met liquiditeitsproblemen en/of exportkredietverzekeringen.

  15 juni vanaf 10u: Webinar ‘Corona-gerelateerde steunmaatregelen van PMV’

  In het kader van de crisis zijn er verschillende regelingen uitgewerkt om de cashbehoeften van ondernemingen te steunen. Met deze online infosessie worden de nieuwe initiatieven van PMV toegelicht. Zij ondersteunen start-ups, scale-ups en kmo’s die tijdelijke moeilijkheden ondervinden ten gevolge van de huidige crisis.

  17 juni van 10 tot 11 uur: Webinar 'Hoofd voor cijfers, hart voor de creatieve sector'

  Hebt u als financieel adviseur voeling met de culturele en creatieve sectoren, en wil u graag uw diensten aanbieden binnen deze sector? In dit webinar geven we een introductie tot deze rijke sector en duiken we in de specifieke financiële bijzonderheden voor ondernemers die erin opereren. Zo krijgt u handvaten om de noden van deze sector te begrijpen en uw (toekomstige) cliënten beter van dienst te zijn. Ook krijgt u een toelichting over het platform Kopiloot, waar financiële adviseurs met ervaring in de creatieve sector hun diensten kunnen aanbieden.

  Praktische info
  Datum: 
  20 mei 2020 - 17 juni 2020
  Organisator: 
  Flanders DC
  Deel deze pagina: