Workshop Blockchain on the Move

08 februari 2019

De stad Antwerpen en de Vlaamse overheid zetten de komende jaren sterk in op innovatieve projecten met blockchaintechnologie. In het project "Blockchain on the Move" wordt samen met de Vlaamse ICT-organisatie V-ICT-OR en IT-partner Digipolis een nieuwe vorm van digitale identiteit ontwikkeld. Hierbij krijgen Antwerpenaars de controle over hun eigen identiteitsgegevens en kunnen ze deze beheren.

Het projectteam van Blockchain on the Move nodigt u graag uit voor een workshop op vrijdag 8 februari 2019 van 13.00 - 15.30 uur. Tijdens deze workshop krijgt u de mogelijkheid om mee na te denken over mogelijke toepassingen binnen de bedrijfswereld, de voor- en nadelen van een zelfbeheerde identiteit bij uw interne processen of klantenrelaties, en kan u uw bedenkingen kenbaar maken over het gebruik van data.

De workshop is een open brainstorm. Het team verwacht dus geen voorkennis, eerder een open en kritische geest.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt. U kan zich inschrijven door een mail te sturen naar Joris.Moorthamers@antwerpen.be met vermelding van uw naam, bedrijf, functietitel en uw contactgegevens. U ontvangt nadien een bevestiging van uw inschrijving.

Het aantal plaatsen is beperkt en wordt toegekend op een first-come-first-served basis.

Praktische info
Datum: 
08 februari 2019
Starttijd: 
13:00
Organisator: 
Stad Antwerpen en de Vlaamse overheid
Locatie: 
Den Bell
Francis Wellesplein 1
2018 Antwerpen
België
BE
Thema's: 
Deel deze pagina: