Of je nu op zoek bent naar een korte flirt, een langdurige relatie of een friend with benefits, stad Antwerpen zou weleens je ideale business match kunnen zijn. Zowel startende als gevestigde ondernemers kunnen gebruikmaken van de interessante – maar vaak nog onbekende – initiatieven en services die de stad te bieden heeft. Ontdek hier welke rollen de stad in zo’n liefdesrelatie kan aannemen.

Langdurige relatie of korte flirt? Jij kiest!

De stad als partner in ondernemen

De stad heeft een aantal subsidiekanalen en initiatieven waarmee ze ondernemers die innoveren, duurzame waarde of jobs creëren, wil ondersteunen. Van advies tot financiële hulp: stad Antwerpen kan meer voor je betekenen dan je in eerste instantie zou denken. 

Ontdek hier alle vormen van advies en ondersteuning.

De stad als klant

Stad Antwerpen zoekt regelmatig gespecialiseerde ondernemers voor verschillende opdrachten. Waar vind je de lopende opdrachten? Hoe kan je je kandidaat stellen? En hoe zit het met de selectieprocedure? Je komt het te weten op onze stand.

Hoe je te werk gaat, lees je hier.

De stad als partner in werk

Tot slot kan stad Antwerpen ook jouw partner zijn om je personeelsbeleid klaar te maken voor de toekomst. Antwerpen barst van het talent. Stad Antwerpen biedt je een steunpakket aan voor de invulling van je vacatures, en de ontwikkeling van een inclusief hr-beleid. De stad beschikt niet alleen over een breed netwerk, maar heeft ook een duidelijk zicht op de tewerkstellingsmaatregelen, subsidies en opleidingsmogelijkheden.

Ontdek hier de mogelijkheden.

Op deze website vind je alle info over zakelijke samenwerkingen met de stad. Altijd op de hoogte blijven van calls, nieuws of tips rond ondernemen?

Schrijf je in op de ondernemersnieuwsbrief van stad Antwerpen.

Deel deze pagina: