3 TIPS om online beter te scoren + Gratis individuele coaching.

3 tips om online beter te scoren

Het afgelopen jaar kreeg je als ondernemer in detailhandel en horeca te kampen met de digitale versnelling van de economie. Zo moest je plots je klanten digitaal bereiken en je producten of diensten online aanbieden. Niet zo evident wanneer dit allemaal nieuw is, snel moet gebeuren en al helemaal niet jouw vakgebied is. Daarom biedt de stad twee gratis coachingsessies aan om je online communicatie en aanwezigheid te verhogen. De coach is Jimmy Vereecken van I-NET Productions.

Gratis coaching 'online beter scoren', aangeboden door de stad

Professionele coaching helpt je om vakkundig en snel je online communicatie te verbeteren en resultaten te zien. Het maakt niet uit of je al een website hebt of niet. Eén ding is zeker: er moet gewerkt worden aan die online aanwezigheid. Online verkoop is nu belangrijk voor elke ondernemer. Het is niet meer weg te denken uit het koopgedrag van de klant. Daar kan je maar best - zoals elke ondernemer - met je aanbod nu op inspelen, om relevant te blijven.

Individuele coaching door een professional

Je krijgt advies en training om je website op te starten, te onderhouden of aan te vullen met een webshop of een online reservatietool. Het is praktisch advies en coaching waarmee je zelf je website performanter kan maken en houden, rekening houdend met de tijd die jij hebt om je online business te voeren.

Wat kan je leren? We geven je in de volgende video al enkele tips mee. Zo krijg je een idee van deze coaching.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE COACHING

Deel deze pagina: