4 Innovatietrajecten in de Antwerpse diamantsector

Innovatie in de Antwerpse diamantsector

Al eeuwenlang is Antwerpen een wereldcentrum van de diamant. Om ook in de toekomst dé thuisstad voor diamant te blijven, helpt stad Antwerpen de sector om te innoveren. In 2020 lanceerde de stad samen met group Verhaert | Masters in Innovation het programma "Antwerp Diamond Innovation Opportunities". Dit programma - dat loopt tot 2025 - brengt de innovatienoden van de sector in kaart als basis voor een toekomstbestendig ecosysteem én begeleidt vernieuwende projecten met impact op de hele sector. 

Innovatietrajecten toepasbaar in heel de diamantsector

Diamantbedrijven krijgen de kans om samen te werken met de expertengroep ‘Verhaert | Masters in Innovation’. Zij hebben expertise in service design, digitale businessmodellen AI, automatisatie, open innovatie en meer… Bovendien zijn ze gespecialiseerd in methodiek en procesbegeleiding. Met het programma wil de stad samen met jouw bedrijf een innovatie realiseren die ook op andere diamantbedrijven impact heeft.

Update 2021 tijdens event "Antwerp Diamond Innovation Opportunities"

Vier bedrijven stelden een project voor en werkten het voorbije jaar samen met experten van 'Verhaert | Masters in Innovation'. Op 30 november van 10u tot 11u krijg je een status van dit eerste jaar en krijg je inzicht in de vier lopende projecten.

Hierbij de link om de livestream van dit webinar (ENG) te volgen.

 

Wij heten je van harte welkom.

 

 

 

Dit innovatietraject met 'Verhaert | Masters in Innovation' wordt volledig gefinancierd door stad Antwerpen. 

Thema's: 
Deel deze pagina: