6 leveringsdiensten met korting voor lokale ondernemers in Antwerpen

Duurzame stadslogistiek - copyright ON TIME Logistics

Als lokale ondernemer in stad Antwerpen kan je een korting krijgen wanneer je beroep doet op een koerierdienst. Al de leveringen zorgen voor extra verkeer in de stad. Daarom wil Slim naar Antwerpen slimme stadsdistributie promoten. Want efficiënt en slim leveren optimaliseert niet alleen jouw service; het draagt ook bij tot vlotter verkeer en bijgevolg een aangenamere stad.

Slim naar Antwerpen biedt je een korting aan wanneer je voor leveringen samenwerkt met volgende 6 koerierbedrijven:

Bycykel

Bycyckel focust op het verduurzamen van de zakelijke dienstverlening in de binnenstad door elektrische cargofietsen in te zetten voor dienstenbedrijven, zoals de rechtbank van Antwerpen, Thuiszorg Vlemincksveld en Manus vzw.

Starten met Bycyckel kan je via de website Bycyckel.

Koerierdienst -  Cargo Velo

Met Velopack-pakketservice biedt koerierdienst Cargo Velo dagelijks een volwaardige, 100% duurzame fiets-pakketservice aan in stad Antwerpen. Slim naar Antwerpen geeft deze service een lokale boost: lokale ondernemers krijgen vanaf december 2020 minimum 1 euro korting per verzonden Velopack, en dit zolang de voorraad strekt.

Leveringen worden dagelijks gebundeld in vaste tijdslots. Cargo Velo is naast Antwerpen ook actief in Brussel en Gent. Tussen deze drie steden rijdt een elektrische intercity shuttle, waardoor leveringen naar Brussel of Gent ook mogelijk zijn.

Starten met de Velopack-pakketservice kan je via de website van Cargo Velo.

Slimme stadsdistributie - CityDepot

CityDepot stadsdistributie bundelt goederen in lokale depots aan de rand van de stad en levert met cargofietsen, elektrische en CNG(*) wagens. Samen met Slim naar Antwerpen biedt CityDepot lokale ondernemers een korting aan bij het ophalen en leveren van pakjes en goederen. De korting bedraagt 3,60 euro per standaard levering of ophaling. Voor een grote levering (zoals meubelen) bedraagt de korting 14,40 euro.

Gebruik maken van dit aanbod? Je mailt naar info@citydepot.be of je surft naar de website van CityDepot.

*(milieuvriendelijke aardgas motor)

Mobile Locker

Mobile Locker NV wil een pakjesautomaat aanbieden waarvan op termijn alle koerierdiensten gebruik kunnen maken met het project ‘Stedelijke lockerhub voor winkels en bedrijven’. Alle winkels rondom de pakjesautomaat krijgen bovendien, tegen een gereduceerd tarief, toegang tot deze dienst en kunnen hun klanten op de unit laten betalen voor hun bestellingen.  

Gebruik maken van dit aanbod? Je mailt naar sales@mobilelocker.eu

Duurzame stadslogistiek - ON TIME Logistics

ON TIME Logistics staat voor efficiënte, slimme stadslogistiek en biedt – samen met Slim naar Antwerpen - nieuwe klanten een behoorlijke korting aan. Lokale ondernemers in de stad krijgen 50% korting op hun eerste 100 zendingen die ze binnen de 2 maanden na opstart versturen. Dit met een maximum van 10 euro korting per zending.

Leveringen gebeuren per fiets of CNG(*) wagen en worden naar keuze binnen de 3 uur of 24 uur geleverd via het stadsnetwerk. Je boekt al je zendingen via het online platform en je kan ze daar ook op de voet volgen.

Alle info en voorwaarden vind je op de website van ON TIME Logistics.

Tri-vizor

Tot slot is CULT (Collaborative Urban Logistics and Transport) van Tri-vizor NV een duurzaam, neutraal en open samenwerkingsverband van bedrijven die goederen afleveren of ophalen bij winkelpunten en inwoners van Antwerpen. Het doel is om door verschillende transporten samen te brengen, te zorgen voor minder verplaatsingen.

Gebruik maken van dit aanbod? Je mailt naar info@trivizor.com

copyright Cargo Velo

Samenwerking met Slim naar Antwerpen

Deze projecten worden gelanceerd in het kader van de projectoproep stedelijke logistiek van stad Antwerpen, eerder dit jaar. De projecten moeten bijdragen aan een betere mobiliteit en een meer leefbare stad. Het doel van deze projecten is:

  • bestaande logistieke diensten promoten bij lokale ondernemers
  • nieuwe logistieke oplossingen toepassen
  • bestaande samenwerkingsverbanden efficiënter maken.

 Op 25 oktober om 13u organiseert Slim naar Antwerpen een bijeenkomst rond stedelijke logistiek. Je inschrijven kan via deze link.

Deel deze pagina: