Aan de slag met circulaire economie? Inschrijving gesloten.

De idee van circulaire economie is simpel: alles wat van waarde is, houden we waardevol. Via slim materiaalgebruik, met een voorkeur voor herbruikbare grondstoffen. Circulaire economie gaat echter over veel meer dan recycleren. Het is ook het fundamenteel herdenken van producten en systemen. Moeilijk? Niet als u zich goed laat inspireren en begeleiden.

Benieuwd hoe, waar en wanneer u zelf met circulaire economie aan de slag kan in uw bedrijf? Zet een eerste stap en kom naar onze netwerksessie rond circulaire economie specifiek voor kmo’s! U kunt ons vooraf ook vragen bezorgen. Wij nemen het mee tijdens het evenement.

Laat u inspireren door innovatieconsultant Stefaan Vandist en twee bedrijven die circulaire economie hebben omarmd. Maak al speeddatend kennis met creatieve ondernemers die u op weg kunnen helpen. Tijdens de netwerkreceptie kunt u verder van gedachten wisselen en andere kmo-ondernemers ontmoeten.

Netwerksessie rond circulaire economie voor kmo’s
Donderdag 20 september van 14 uur 30 tot 18 uur
Brouwerij-Café De Seefhoek, Indiëstraat 21, 2000 Antwerpen
Gratis

Inschrijving is gesloten.

Programma
14 uur 30         Ontvangst
15 uur              Inspirerende talk van innovatieconsultant Stefaan Vandist, korte voorstelling 
                         Vlaanderen Circulair en twee bedrijfscases
16 uur              Speeddaten met creatieve ondernemers
17 uur              Netwerkreceptie
18 uur              Einde

Deze netwerksessie is een organisatie van stad Antwerpen in samenwerking met UNIZO Provincie Antwerpen en Antwerp Powered by Creatives.

Thema's: 
Deel deze pagina: