Adream 2015: feest en jong ondernemerschap

Dinsdag 30 juni zwaaide GATE15 voor de zevende maal haar laatstejaarsstudenten uit tijdens 'Adream'. Afstudeerders van de Antwerpse universiteit en hogescholen namen feestelijk afscheid van het studentenleven. Naast feesten werden starters op weg gezet om hun ondernemersdroom te verwezenlijken. 

Tijdens Adream wordt stad Antwerpen ook voorgesteld als plaats om te blijven: de ideale plek om te werken en te ondernemen. Afstudeerders met ondernemersplannen konden zich in de Startup Airstream van de stad komen voorstellen. De ondernemers in spe kregen gratis advies, tips en begeleiding en werden op weg gezet met hun eerste gepersonaliseerde visitekaartjes. Als kers op de taart maakten zij kans op een eigen promofilmpje voor hun startup.

Uniek event

Sinds 2009 organiseert GATE15 (voorheen bekend als Antwerpen Studentenstad) Adream. De eerste editie was meteen een schot in de roos. Studenten konden in Urban Outfitters genieten van een optreden van Absynthe Minded en Merdan Taplak, in contact komen met Antwerpse bedrijven en gerestyled worden door Tiany Kiriloff. Dit slotevent voor afstudeerders kent jaarlijks een 3000 bezoekers. Adream editie 2015 vond plaats in de Marmeren Zaal en het Kioskplein van ZOO Antwerpen. De muziek kwam dit keer van oa. Admiral Freebee.
 
Lees meer over starten met ondernemen
 
 
 

Thema's: 
Deel deze pagina: