Al meer dan 1000 handelaars berekenden hun e-score

Vooraleer mensen een winkel binnestappen, hebben ze vaak online al eens een kijkje genomen om zich te informeren en te vergelijken. Het is dus voor handelaars erg belangrijk om een online aanwezigheid uit te bouwen via websites en sociale media. Daarom lanceerden Agentschap Ondernemen en Unizo een jaar geleden de campagne ‘Het internet. Ook uw zaak.

Ondertussen berekenden al meer dan 1.000 handelaars hun e-score en ontdekten ze hoe ze hun online aanwezigheid kunnen versterken.

De e-scan werd ontwikkeld om handelaars de mogelijkheden van het internet voor uw zaak te laten ontdekken. Na het vervolledigen van de vragenlijst (in +/- 10 minuten) wordt een persoonlijk rapport verstuurd. Dit omvat een handige checklist en waardevol advies voor de handelszaak.

Bereken de e-score

Hulp of inspiratie nodig?

Op de website hetinternetookuwzaak.be kan u de impact van online activiteiten bestuderen via het financieel plan. U leest er ook meer achtergrond over diverse topics zoals strategie, sociale media, online marketing, website & blog, online verkopen en internationaal online ondernemen. Bovendien vindt u er ook voorbeelden van hoe andere handelaars het aanpakten. 

Sectoren: 
Deel deze pagina: