Ambacht in de kijker - stel je kandidaat

Met de 15e nationale wedstrijd 'Ambacht in de kijker' krijgt de ambachtelijke sector de aandacht die het verdient. Om ambachten als chocolatier, muziekinstrumentenbouwer, goudsmit,... te promoten bij het grote publiek en jongeren enthousiast te maken voor het vak, kan je je ook dit jaar kandidaat stellen om ambassadeur te worden. Nieuw dit jaar is de focus op ambachtslui die duurzaam en ethisch werken en lokale milieuvriendelijke en herbruikbare materialen gebruiken.

Wat biedt Ambacht in de kijker?

Zichtbaarheid gedurende het hele wedstrijdverloop want je wordt opgenomen in het repertorium van Belgische ambachtslieden dat rond de 2000 ambachtsmannen en -vrouwen telt.

De 10 laureaten staan daarenboven via ons netwerk het hele wedstrijdverloop als ‘ambassadeurs’ in de schijnwerpers (met video’s, foto’s, persaandacht, …)

Stel je kandidaat tot en met 7/2 en maak kans op deze prijzen:

  • Ambachtsprijs 2020 ter waarde van 3.000 euro
  • Parel van de Jury ter waarde van 1.000 euro
  • Publieksprijs ter waarde van 1.000 euro. Voor deze prijs stemt het publiek online voor zijn/haar favoriet en maakt zo kans op een waardebon te gebruiken bij één van de ambachtslieden van ons repertorium!

Schrijf je hier in

 

Frederik Rombach from La Vitrine de l'Artisan on Vimeo.

Thema's: 
Deel deze pagina: