Antwerpen stelt zich voor als wereldstad voor yuccies

De website Skyscanner.net selecteerde 24 wereldsteden waar Young Urban Creatives zich thuisvoelen. Tijdens de #24hPeriscope kunnen ze zich elk om beurt tonen. Zaterdag 25 juli om 13 uur is Antwerpen aan de beurt met een live verslag van op het Eilandje.

Skyscanner selecteerde 24 steden waar yuccies zich goed voelen. Een yuccie, kort voor Young Urban Creative, heeft een ondernemende geest en is een jonge creatieveling die zijn eigen startup op poten zet en zijn of haar dromen volgt. Yuccies kiezen voor co-working spaces om hun ideeën uit te werken en vestigen zich graag in steden zoals Antwerpen waar ruimte is voor design labo's, start-up incubatoren en koffieshops.

Tijdens de #24hPeriscope krijgen 24 wereldsteden de kans om zich gedurende een uur aan de wereld te tonen op Twitter’s nieuwe live streaming app. Belgrado geeft de aftrap vrijdag 24 juli 14 uur, daarna volgen onder meer Kopenhagen, Sao Paulo en New York. Op 25 juli om 13 uur zal Vincent Van Reusel het Eilandje voorstellen als Yuccie spot aan alle Twittervolgers van Skyscanner.

Deel deze pagina: