Antwerpen, straks weer voluit: doe mee met de campagne

Antwerpen staat even op pauze. Maar we zouden geen Antwerpenaars zijn, als we straks niet opnieuw voluit gaan. Deel de campagne 'Straks weer voluit' op uw sociale media kanalen en maak uw volgers en fans alvast warm voor de heropstart van uw zaak.

Stad Antwerpen lanceert de campagne 'Straks weer voluit', die erop gericht is de economische motor van de stad weer aan te zwengelen. De campagne toont hoe Antwerpen nu even op pauze staat, maar straks weer voluit zal gaan. Ook u, als ondernemer, kan ongetwijfeld niet wachten tot het zover is.

Zet Antwerpen en uw zaak in de kijker

Op maandag 11 mei heropenen de winkels alvast, de andere ondernemers volgen op een later tijdstip. Wilt u uw fans en volgers alvast mee warm maken voor een bezoek aan uw zaak? Deel dan gerust deze campagne. Hieronder vindt u allerlei promotiemateriaal.

Toolkit

Met deze handige toolkit kan u zelf op een creatieve manier aan de slag. Hier vindt u logo's, sjablonen, GIFS, templates en meer. Gebruik uw eigen afbeeldingen en communicatie en geef ze een special touch met deze tools. Zo blijft het voor klanten herkenbaar, maar toch persoonlijk.

Youtube promotievideo

Deel deze inspirerende promotievideo op uw communicatiekanalen:

Visual

Gebruik deze visual om de campagne in de kijker te zetten:

Facebook kader

Gebruik de kader van #totstraks op uw Facebook profielfoto via deze link.

Straks samen weer voluit

Wij kunnen alvast niet wachten om onze ondernemers, onze economie en onze stad opnieuw te zien stralen als nooit te voren. Door samen te werken gaan we straks allemaal weer voluit.

Deel deze pagina: