Antwerpen zoekt naar Atypische merchandising en brochure

We zijn nooit tevreden, bekijken de zaken altijd net iets anders, zien ruimte voor verbetering. Antwerpen zit vol met kleine en grote voorbeelden van hoe wij de dingen net iets anders, net iets beter aanpakken. Dat maakt het Atypisch Antwerpen.

Corporate brochure

Het visitekaartje dat we als stad aan anderen geven, moet dit Atypische karakter uitstralen. Vele steden kiezen voor een corporate brochure. De stad wil een opvallender product. Door een bijzonder ontwerp. Een unieke innovatieve insteek. Of een combinatie van die twee. 
We zoeken partners om ons te helpen bij het uitwerken van zo’n Atypische corporate ‘brochure’. Denk out of the box. We zoeken geen typisch gangbaar printproduct, maar een product dat de aandacht vangt. Dat mee is met de nieuwe trends in de markt. Iets dat Antwerpen en haar troeven origineel in beeld brengt. 
 
Interesse in deze uitdaging? Laat het uiterlijk 23 oktober weten.

Merchandising

Antwerpen zoekt naar Atypische merchandising. Atypisch door een bijzonder ontwerp. Een uniek innovatief product. Of een combinatie van die twee. We zoeken partners om ons te helpen bij het uitdenken en produceren van zo’n Atypische merchandising. Zowel B2B als B2C. Producten die we branden met Atypisch en die een uniek stuk Antwerpen vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld merchandising met een verwijzing naar een Antwerps icoon/landmark/kenmerk, geproduceerd door middel van een unieke Antwerpse innovatieve technologie, bedacht door een creatieve Antwerpse ontwerper etc. Denk out of the box. We zoeken geen typische gangbare merchandising, maar opvallende Atypische merchandising. 
 
Dien hier uw idee in.
 
Die ideeën blijven uiteraard eigendom van de indiener.

Deel deze pagina: