Antwerpse bedrijven durven zichzelf future-proof doorlichten

De snelle technologische evolutie en digitale toepassingen hebben een grote impact op producten, diensten & businessmodellen. Wijzigingen in de wetgeving dwingen ook om de focus van het bedrijf te herbekijken. Als CEO of zaakvoerder kan u zich plots gedwongen voelen om uw bedrijf aan te passen. Maar… Antwerpse ondernemingen hoeven dat niet alleen te doen. Zij kunnen via ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. beroep doen op een creatieve expert. Hij/zij is getraind om strategische oplossingen te zoeken voor business die vraagt naar vernieuwing.

Hoe starten we hiermee?

U kan een één-op-één gesprek aanvragen – vooraf aan 4/11 - waar we in onderzoeken of dit traject een meerwaarde is voor uw organisatie of bedrijf. Mail naar thijs@apbc.be.

Matchmaking event 4/11

In de voormiddag vertaalt u de uitdaging in een heldere pitch. U wordt hierin begeleid.

In de namiddag pitcht u de uitdaging voor reeds geselecteerde creatives. Daarna hebt u individuele gesprekken en kies je de creative waarmee je in zee wil gaan

Kick-off sessie

U bepaalt samen de doelstelling en de stappen in dit traject

November tem januari 2020 - Uitwerking

In de volgende 3 maanden bepaalt u samen wanneer het veldonderzoek | de prototyping en testing | de bijstelling en het realisatieplan ingepland en uitgevoerd wordt. U kan rekenen op procesbegeleiding.

Klankbordgroep

Tijdens deze sessie kan er extra feedback gevraagd worden aan de andere bedrijven, die ook in het traject zitten.

Eind januari - Slotmoment
De bedrijven presenteren het resultaat van hun traject.

Interesse?

Wilt u dit 3-maanden traject doorlopen en uw bedrijf herpositioneren voor de volgende decennia? Laat u niet misleiden door de terminologie. Het kan gaan over uw product, uw diensten of het model van uw business. Soms komt zelfs iets heel onverwachts uit dit traject.

Meld je aan of stel uw vraag aan thijs@apbc.be.
Thema's: 
Deel deze pagina: