BAAS’ers. Jongeren vormen droom of idee tot eigen onderneming

Jonge ondernemers realiseren droom of idee, begeleid door BAAS

Op zaterdag 20 november tovert een nieuwe lichting BAAS’ers de ruimtes van Kavka Oudaan te Antwerpen om tot het BAAStival. Deze groep kersverse ondernemers presenteren daar hun ondernemingen. Zij volgden de BAAS sessies in het voorjaar en tonen nu het resultaat van hun persoonlijke traject.

Jongeren willen ondernemen

Dit voorjaar vonden de BAAS sessies plaats. Het is een reeks van 4 infosessies, waarbij gastsprekers en experten komen vertellen over verschillende thema’s die te maken hebben met het ondernemerschap. Denk daarbij aan het opstellen van een financieel plan, marketingstrategie, boekhouding, ondernemingsvormen en sociale zekerheid.

Gelijkgezinde ondernemers

Jongeren die met dit BAAS traject willen starten, kunnen kiezen uit vier groepen: GEEN-IDEE, PRIL-IDEE, PRE-STARTER en STARTER. Voor elke fase van je idee of onderneming kan je bij BAAS terecht en kom je gegarandeerd in een gelijkgezinde groep terecht.

Een pitch om BAAS’er te worden

Na afronding van deze 4 sessies krijgt elke deelnemer de mogelijk om zijn/haar project te presenteren voor een jury. Op basis van deze pitch en de vooruitgang in de voorgaande weken, selecteert BAAS een 20-tal ondernemers die zichzelf BAAS’er mogen noemen.

Met coaching het ondernemersidee concreet maken

Deze groep BAAS’ers wordt in de daaropvolgende maanden gecoacht door het BAAS team. Naar gelang de wensen en ambities van elke BAAS’er, worden zij in contact gebracht met experten en hebben zij de mogelijkheid om hun idee te testen binnen Kavka.

Dankzij deze persoonlijke coaching heeft elke ondernemer de voorbije maanden zijn eigen koers kunnen bepalen en persoonlijke successen weten te behalen.

BAAStival in Kavka | 20 november

Met het resultaat van bovenstaand traject wil BAAS samen met de BAAS’ers andere jongeren inspireren die goesting hebben om te ondernemen. 

LAAT JE INSPIREREN door BAAS’ers
Op zaterdag 20 november in Kavka, met exposities, workshops en try-outs voor en door jonge ondernemers.

Werking BAAS mee gefinancierd door stad Antwerpen

BAAS is het ondernemerschapsproject van Kavka en inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd.

Lees hoe je je eigen BAAS JAAR kan starten.

 

 

Thema's: 
Deel deze pagina: